Vanghelie: Diaconescu, o "decizie de imagine buna" (VIDEO)

Vineri, 11 Aprilie 2008, ora 14:08
1854 citiri
Vanghelie: Diaconescu, o "decizie de imagine buna" (VIDEO)

Marian Vanghelie, principalul perdant al deciziei PSD de a-l arunca in cursa pentru primaria Capitalei pe Cristian Diaconescu, a promis ca-l va sustine pe acesta cu toate fortele organizatiei de Bucuresti.

"Cred ca este decizia cea mai buna. Trebuia o decizie de imagine buna si voi face tandem cu Cristi Diaconescu. Voi face tot ce este posibil pentru ca toata organizatia PSD Bucuresti sa fie alaturi de Cristi Diaconescu si acesta sa castige Primaria Capitalei", a declarat Vanghelie vineri, dupa anuntarea candidatului PSD.

Primarul sectorului 5 sustine ca decizia nominalizarii lui Cristian Diaconescu a fost luata de joi noaptea de catre organizatia PSD Bucuresti, fiind considerata solutia optima pentru social democrati.

In ce priveste discutiile de cateva ore ce au avut loc vineri, pana a fi anuntat candidatul Cristian Diaconescu, Marian Vanghelie sustine ca a fost "un joc de democratie corecta si am ales solutia cea mai buna pentru PSD.

Potrivit lui Vanghelie, ultimul sondaj realizat arata o crestere a PSD de 32%.

Nu am renuntat la Mitrea, a fost o competitie interioara si solutia gasita a fost ca Miron Mitrea sa fie sef de campanie, iar eu sa candidez pentru sectorul 5. Nu mi-a cerut nimeni sa renunt la Primaria Capitalei, iar Sorin Oprescu este invitat sa faca echipa alaturi de noi".

Vanghelie a mai spus si ca nu crede ca Sorin Oprescu va candida ca independent. Intrebat daca nu se teme ca PSD va pierde voturi in eventualitatea candidaturii ca independent al lui Sorin Oprescu, Vanghelie a spus: "Nu ne este frica, PD-L-ul pica".

In acelasi timp, seful PSD Bucuresti s-a aratat convins ca Diaconescu va castiga Primaria Capitalei deoarece este "un bun diplomat si un viitor primar european". "Este propunerea care ofera imaginea cea mai buna si, cu forta si organizarea mea, va spun ca castigam Primaria Generala a Capitalei", a dat asigurari Vanghelie.

Primarul sectorului 5 mai sustine ca, potrivit ultimelor sondaje, ale caror rezultate le-a primit joi seara, PSD a crescut la 32% in optiunile de vot ale bucurestenilor.

In ce-l priveste, Marian Vanghelie a anuntat ca va candida pentru primaria sectorului 5, dar va fi si primul pe listele PSD pentru Consiliul Municipal al Capitalei. Daca va castiga ambele pozitii, va alege la momentul potrivit "solutia cea mai optima".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#Marian Vanghelie, #Primaria Capitalei, #sustinere, #Cristian Diaconescu , #Mariana Diaconescu