Ce vrea sa schimbe Miscarea Populara

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 14:57
3252 citiri
Ce vrea sa schimbe Miscarea Populara
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a enuntat o serie de 12 domenii de interes pe care le va propune fundatia Miscarea Populara, printre acestea numarandu-se justitia, sanatatea, agricultura, dar si "libertatea in epoca Internetului".

Sebastian Lazaroiu a scris, pe contul sau de Facebook, ca primul domeniu de interes al noii fundatii este reprezetat de "etica si introducerea elementelor de etica in legislatie si in toate politicile si deciziile autoritatilor".

Familia, sanatatea, schimbarile demografice si egalitatea de oportunitati, precum si justitia si punerea cetateanului in primul plan reprezinta alte domenii de interes la Miscarii Populare.

In ce priveste infrastructura, dezvoltarea si modernizarea mediului rural sunt in atentia fundatiei, care va viza si administratia publica, cheltuielile publice si protectia sociala.

Liderul Miscarii Populare: Nu excludem un partid. Blaga sa aiba grija de PDL! Interviu

In domeniul economic, conform lui Lazaroiu, domeniile de interes vor fi economia, mediul de afaceri, pietele muncii, inovarea si finantea, dar si coeziunea economica si sociala si agricultura, mediul, resursele naturale, amenajarea teritoriului si energia.

Politica externa, apararea si securitatea, societatea si cultura, dar si educatia, cercetarea, tineretul si sportul sunt alte tinte ale Miscarii Populare.

Nu in ultimul rand, fundatia are ca domeniu de interes si "libertatea in epoca Internetului".

Miscarea Populara si-a lansat platforma: Vrem sa recastigam increderea romanilor (Video)

Fundatia Miscarea Populara si-a lansat, duminica dupa-amiaza, liderul Marian Preda sustinand ca doreste recastigarea increderii romanilor.

"Noi vorbim de o Romanie cu fruntea in sus, nu cu mana intinsa. 51% dintre cetatenii romani cu drept de vot au ramas acasa, pentru ca nu mai au incredere in clasa politica, in nici una dintre ofertele politice.

Acestora li se adreseaza Miscarea Populara. Vom merge in tara sa ascultam vocea celor activi economic, uitati de masa politica. Vrem sa cream o adevarata miscare de jos in sus si, mpreuna, sa recladim increderea in Romania", a declarat Marian Preda, in cadrul unei conferinte de presa, duminica.

F.N.

Anchetă a Poliţiei privind buletinele de vot preştampilate. Radu Mihaiu: Sectorul 2 are 3% voturi nule
Anchetă a Poliţiei privind buletinele de vot preştampilate. Radu Mihaiu: Sectorul 2 are 3% voturi nule
Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a mers marţi la Secţia de Poliţie nr. 8 din Capitală, pentru a oferi detalii cu privire la plângerea penală referitoare la buletinele de vot preştampilate...
Românul care se luptă pentru o funcție de conducere în Partidul Popular European, cel mai mare grup politic din PE
Românul care se luptă pentru o funcție de conducere în Partidul Popular European, cel mai mare grup politic din PE
Eurodeputatul liberal Siegfried Mureșan, actualul vicepreședinte al Partidului Popular European, a anunțat că va candida pentru un nou mandat în conducerea grupului. Europarlamentarul dă...
#domenii de interes Miscarea Populara, #Sebastian Lazaroiu Miscarea Populara, #tinte Miscarea Populara , #Miscarea Populara
  1. Anchetă a Poliţiei privind buletinele de vot preştampilate. Radu Mihaiu: Sectorul 2 are 3% voturi nule
  2. Românul care se luptă pentru o funcție de conducere în Partidul Popular European, cel mai mare grup politic din PE
  3. Gabriela Firea și-a anunțat demisia din Parlament. Ce urmează pentru fostul primar și ministru al PSD: „Cinste și onoare"
  4. Câți români diaspora au votat cu AUR și SOS la alegerile europarlamentare. Cifrele finale
  5. Clotilde Armand aruncă săgeți spre șeful AEP: ”Bine că n-a fost Toni Greblă la Munchen, că ne fura vreo două goluri”
  6. Surpriză de proporții la Sectorul 2. Cum s-a schimbat raportul de forțe după renumărarea voturilor
  7. Nicolae Ciucă surprinde: ce făcea președintele PNL în timp ce Marcel Ciolacu urmărea România - Ucraina de pe Allianz Arena - FOTO
  8. În ce măsură se poate repeta scenariul Iliescu-Vadim la alegerile prezidențiale din 2024: „Se poate crea o stare de spirit negativă”
  9. Noi rezultate la alegerile locale. Cum se poziționează PSD față de PNL
  10. PNL, gata să trădeze PSD. În speranța că va da viitorul preşedinte, ar putea trece în opoziție SURSE