Ziare.com

Ce vrea sa schimbe Miscarea Populara

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 14:57

   

Ce vrea sa schimbe Miscarea Populara
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a enuntat o serie de 12 domenii de interes pe care le va propune fundatia Miscarea Populara, printre acestea numarandu-se justitia, sanatatea, agricultura, dar si "libertatea in epoca Internetului".

Sebastian Lazaroiu a scris, pe contul sau de Facebook, ca primul domeniu de interes al noii fundatii este reprezetat de "etica si introducerea elementelor de etica in legislatie si in toate politicile si deciziile autoritatilor".

Familia, sanatatea, schimbarile demografice si egalitatea de oportunitati, precum si justitia si punerea cetateanului in primul plan reprezinta alte domenii de interes la Miscarii Populare.

In ce priveste infrastructura, dezvoltarea si modernizarea mediului rural sunt in atentia fundatiei, care va viza si administratia publica, cheltuielile publice si protectia sociala.

Liderul Miscarii Populare: Nu excludem un partid. Blaga sa aiba grija de PDL! Interviu

In domeniul economic, conform lui Lazaroiu, domeniile de interes vor fi economia, mediul de afaceri, pietele muncii, inovarea si finantea, dar si coeziunea economica si sociala si agricultura, mediul, resursele naturale, amenajarea teritoriului si energia.

Politica externa, apararea si securitatea, societatea si cultura, dar si educatia, cercetarea, tineretul si sportul sunt alte tinte ale Miscarii Populare.

Nu in ultimul rand, fundatia are ca domeniu de interes si "libertatea in epoca Internetului".

Miscarea Populara si-a lansat platforma: Vrem sa recastigam increderea romanilor (Video)

Fundatia Miscarea Populara si-a lansat, duminica dupa-amiaza, liderul Marian Preda sustinand ca doreste recastigarea increderii romanilor.

"Noi vorbim de o Romanie cu fruntea in sus, nu cu mana intinsa. 51% dintre cetatenii romani cu drept de vot au ramas acasa, pentru ca nu mai au incredere in clasa politica, in nici una dintre ofertele politice.

Acestora li se adreseaza Miscarea Populara. Vom merge in tara sa ascultam vocea celor activi economic, uitati de masa politica. Vrem sa cream o adevarata miscare de jos in sus si, mpreuna, sa recladim increderea in Romania", a declarat Marian Preda, in cadrul unei conferinte de presa, duminica.

F.N.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 956 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce vrea sa CASTIGE miscarea populara?

NIMIC!!!
Vor doar sa MENTINA!
Si anume puterea oculta a lui basalau (procurori, judecatori, informatori, securisti - de preferat aia ceausisti, ca deh, sunt la fel ca el).

 

Miscarea nonPopuara,neonazista ocupa spatiul politic romanesc,

Toti securistii si creatiile ratate ale securitatii ceausite adunate la Cotroceni in jurul teroristului Basescu Traian,vorbesc despre o Fundatie, pe care au numit-o Miscare Populara,o mare minciuna deoarece nu poporul roman este fondatorul,poporul roman este victima genocidului socio-economic al regimului corupt Basescu Traian.Toti impostorii din aceasta Fundatie fac fel de fel de decalaritii aiuristice ,nationalist-neonaziste ,dar nici unul dintre ei nu vorbeste clar despre PATRIMONIUL "fundatiei", pentru ca Miscarea Populara nu este Fundatie legal constituita ci este doar o adunatura neostalinist nazista care atenteaza la siguranta publica romaneasca si europeana dupa modelul partidului nazist german.In conformitate cu Ordonanata de Guvern nr.26/2000 privind asociatiile si fundatiile,art.ART. 15,
(1) Fundatia este subiectul de drept infiintat de una sau mai multe persoane care, pe baza unui act juridic intre vii ori pentru cauză de moarte, constituie un PATRIMONIU afectat, in mod permanent si irevocabil, realizării unui scop de interes general sau, după caz, al unor colectivităti. ( securistii lui Basescu, considera poporul roman o colectivitate!)
(2) Activul patrimonial initial al fundatiei trebuie să includă bunuri in natură sau in numerar, a căror valoare totală să fie de cel putin 100 de ori salariul minim brut pe economie, la data constituirii fundatiei.( Neonazistii lui Basescu NU SPUN nimic despre patrimoniu, e la secret,sunt bani din crima organizata dusi de Udrea si Ioana Basescu inca din 2010 la o banca din Dubai)
(3) Prin derogare de la prevederile alin. (2), in cazul fundatiilor al căror scop exclusiv, sub sanctiunea dizolvării pe cale judecătorească, este efectuarea operatiunilor de colectare de fonduri care să fie puse la dispozitia altor asociatii sau fundatii, in vederea realizării de programe de către acestea din urmă, activul patrimonial initial poate avea o valoare totală de cel putin 20 de ori salariul minim brut pe economie.( Nici acest aspect nu este clar precizat de " fondatorii " neonazisti ai lui Basescu Traian.)
Mai mult decat atat ,desi se face atata tam-tam cu aceasta fundatie, nu se respecta legea si nu se face publice : " e) durata de functionare a fundatiei - pe termen determinat, cu indicarea expresă a termenului sau, după caz, pe termen nedeterminat;
f) patrimoniul initial al fundatiei;( art.16 din Ordonanta 26/2000)
Credem ca MAI, SRI ar trebui sa intervina cu exigenta impotriva acestei miscari neostalinist-naziste care va pune in mare pericol siguranta nationala romaneasca asa cum prevede art 3 lit."l" din legea 51/1991,legea sigurantei nationale.

cat timp lazarica emite opinii...

"miscarea populara" va fi un basm!!!in PRIMUL RAND porneste de sus in jos in loc de jos in sus!!!

Aceasta miscare, ca parte a partidului...

... nostru unic fundamental, are drept scop principal securizarea scurgerii banilor dinspre stat la capitalistii rosii (burghezia proletara) si educarea romanului majoritar in sensul platirii datoriilor la timp catre fmi ceea ce asigura egalitatea de oportunitati. Miscarea de jos in sus va asigura alimentarea cu colaboratori proaspeti tocmai buni in manipularea romanului majoritar. Cercetarea va promova noi metode de obtinere a hranei din aer, pe gratis. Aceasta miscare, desigur, va sprijini de asemenea Putin-ul tarii care ne va conduce spre noi culmi de civilizatie si progres grobian.

 

o singura intrebare....

de ce nu ati facut toate astea pana acum, in cei 8 (opt) ani avuti la dispozitie?.....va dau si raspunsu´: pt ca nu va pasa (decat de pastrarea privilegiilor), pt ca sunteti niste incompetenti hidosi ce ati dat de gustul puterii nemasurate fara a fi capacitati sa exercitati nici macar fabricarea unui cui.....asa ca cum (sic) sunteti, la haznaua istoriei ca exemple de tupeu si mizerie umana ...toate bune, cr...n.b-valabil cam pt tot ce tine de administratie, de la mare la mic..parca e u aspirator de neoameni fara caracter...

 

As vrea ca MP sa aiba succes. Dar cred ca face o greseala cu acest

porte-parole un pic neras! Daca ar fi intr-adevar inteligent, Lazaroiu s-ar face uitat... si i-ar lasa pe altii sa se exprime!
Lazaroiu face acelasi deserviciu MP ca si Udrea sau Blaga PDL-ului. Parere strict personala...

 

Dacä Bäsescu este amestecat in MP..

Ce se poate schimba??
nimic,,,eventual sä rämänä TB mai mult la putere

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor