Cristian Diaconescu cere masuri impotriva celor din PMP care "au mintit cu nerusinare" la televizor

Miercuri, 13 August 2014, ora 22:17
6635 citiri
Cristian Diaconescu cere masuri impotriva celor din PMP care "au mintit cu nerusinare" la televizor
Foto: Arhiva

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, ca va candida la presedintie pentru ca isi respecta astfel "angajamentul" luat fata de tara si a cerut conducerii PMP sa ia masuri impotriva colegilor sai care "au mintit la televizor".

"Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa mi-l respect in orice conditii", a declarat Cristian Diaconescu, citat de Mediafax.

In plus, acesta i-a acuzat pe unii colegi ca "mint cu nerusinare" cand vorbesc despre numarul de semnaturi stranse pentru candidatura sa la presedintie, dar si despre increderea de care el se bucura in randul alegatorilor.

"Am vazut pe posturile de televiziune tot felul de oameni din PMP, nou veniti in politica, care mint cu nerusinare si in legatura cu numarul de semnaturi si in legatura cu increderea publica. In momentul in care te duci la televizor si minti generand o stare de confuzie in interiorul partidului aflat in campanie electorala se creeaza un prejudiciu de imagine care trebuie sanctionat. Voi cere PMP sa ia masuri impotriva lor, asa cum se intampla in orice partid disciplinat", a spus Diaconescu.

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara nu a nominalizat pe nimeni, dar cel mai probabil el s-a referit la Ruxandra Dragomir, care a declarat public ca sunt probleme cu strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Cristian Diaconescu si a reiterat ideea ca Elena Udrea ar trebui sa fie prezidentiabilul PMP.

Revolta in PMP: Se cere mazilirea lui Cristian Diaconescu. "Romania e pregatita sa voteze o femeie"

Desi Cristian Diaconescu spune ca referirile la numarul de semnaturi sunt mincinoase si cere sa se ia masuri impotriva autorilor, informatiile au fost confirmate in buna masura chiar de presedintele partidului, Elena Udrea.

Revolta in PMP Ce spune Udrea despre candidatul la prezidentiale si excluderea Elenei Basescu

Scandalul a constituit un bun prilej pentru fostul membru PMP Adrian Papahagi sa ceara demisia conducerii partidului, exprimandu-si opinia ca sub conducerea Elenei Udrea PMP risca desfiintarea.

Se cere demisia Elenei Udrea: PMP se indreapta spre desfiintare

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Cristian Diaconescu candidat PMP, #Diaconescu numar semnaturi prezidentiale , #Miscarea Populara