Cristian Diaconescu, de partea lui Basescu: Parlamentari penali se cred judecatori morali

Joi, 26 Iunie 2014, ora 14:50
2811 citiri
Cristian Diaconescu, de partea lui Basescu: Parlamentari penali se cred judecatori morali
Foto: Arhiva

Cristian Diaconescu critica Parlamentul pentru adoptarea declaratiei prin care ii cere demisia presedintelui Traian Basescu.

Seful Fundatiei Miscarea Populara spune ca e ridicol ca parlamentari condamnati penal fac judecati morale, potrivit RFI Romania.

In opinia lui Cristian Diaconescu, "acest demers parlamentar este considerat un gest politic la Bucuresti. Este insa amuzant sa vezi cine face judecati morale in aceasta tara si in speta in Parlamentul Romaniei.

Este interesant de vazut ca cetateni cu condamnari penale definitive, e drept, cu suspendare, participa si voteaza astfel de acte. Oameni care intai ar trebui sa-si rezolve in propria ograda problemele foarte serioase cu care se confrunta si nu numai de natura juridica, se grabesc sa se constituie in judecatori morali. Cred ca este ridicol!".

Citeste mai multe despre Diaconescu, despre declaratia Parlamentului: E ridicol ca parlamentari condamnati penal se cred judecatori morali pe RFI Romania.

#Cristian Diaconescu Basescu, #Cristian Diaconescu declaratie Parlament, #Cristian Diaconescu demisie Basescu , #Miscarea Populara