Cristian Diaconescu: Imi strang singur semnaturile pentru presedintie

Luni, 18 August 2014, ora 11:50
2728 citiri
Cristian Diaconescu: Imi strang singur semnaturile pentru presedintie
Foto: Arhiva

Cristian Diaconescu spune ca PMP trebuie sa transeze repede subiectul candidatului la presedintie si da de inteles ca este hotarat sa candideze chiar si ca independent, urmand sa isi stranga singur semnaturile.

Candidatul Partidului Miscarea Populara, contestat de unii lideri PMP din teritoriu, declara ca "lucrurile trebuie transate cat se poate de repede in favoarea tuturor" si precizeaza ca va sustine luni dupa-amiaza o conferinta de presa pe aceasta tema, informeaza RFI Romania.

"Eu, astazi, cand noi discutam (ora 9.20), am fost desemnat de Congresul Partidului Miscarea Populara ca fiind candidat la Presedintie. Este un angajament pe care mi l-am luat si in relatia cu presedintele Traian Basescu si mai ales in relatia cu societatea romaneasca si asa cum am spus, imi voi duce mesajul pana la capat si acest angajament il voi respecta. Consider esential ca cineva care are o pregatire specifica pentru exercitarea postului de presedinte din prima zi de mandat sa poata sa explice, sa prezinte acest lucru societatii si evident, sa fie votat in consecinta", a declarat acesta.

El spune ca a aflat de la televizor de nemultumirile unor colegi din teritoriu. "Dar nu reactionez, pentru ca nu este normal intr-un partid politic sa ai o astfel de atitudine, mai ales intr-o campanie electorala. S-au spus si lucruri neadevarate si am cerut Partidului Miscarea Populara sa sanctioneze sau sa limiteze o astfel de exprimare", a mai spus acesta.

Cristian Diaconescu cere masuri impotriva celor din PMP care "au mintit cu nerusinare" la televizor

Cristian Diaconescu: Sunt contestat eu sau initiativa privind confiscarea averilor ilicite?

Pentru ca unii membri PMP s-au plans ca strang greu semnaturile pentru el, Diaconescu a replicat: "Am sa-mi strang singur semnaturile".

Revolta in PMP Ce spune Udrea despre candidatul la prezidentiale si excluderea Elenei Basescu

"Udrea se lauda cu sustinerea presedintelui, o sa aiba o mare surpriza" - Cine spune asta

Citeste mai multe despre Cristian Diaconescu la RFI: Imi voi strange singur semnaturile pentru a candida la Presedintie pe site-ul RFI Romania.

Citește și:
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a transmis joi, 26 ianuarie, că România şi Republica Moldova vor colabora mult mai strâns în domeniul infrastructurii. El a...
România redeschide un punct de frontieră cu Ucraina, după aproape 13 ani. Anunțul Guvernului
România redeschide un punct de frontieră cu Ucraina, după aproape 13 ani. Anunțul Guvernului
Guvernul a decis în şedinţa de joi, 26 ianuarie, deschiderea Punctului Internaţional de trecere a frontierei de stat şi a Biroului Vamal de Frontieră Racovăţ (județul Botoșani), România...