Cristian Diaconescu: Imi strang singur semnaturile pentru presedintie

Luni, 18 August 2014, ora 11:50
2779 citiri
Cristian Diaconescu: Imi strang singur semnaturile pentru presedintie
Foto: Arhiva

Cristian Diaconescu spune ca PMP trebuie sa transeze repede subiectul candidatului la presedintie si da de inteles ca este hotarat sa candideze chiar si ca independent, urmand sa isi stranga singur semnaturile.

Candidatul Partidului Miscarea Populara, contestat de unii lideri PMP din teritoriu, declara ca "lucrurile trebuie transate cat se poate de repede in favoarea tuturor" si precizeaza ca va sustine luni dupa-amiaza o conferinta de presa pe aceasta tema, informeaza RFI Romania.

"Eu, astazi, cand noi discutam (ora 9.20), am fost desemnat de Congresul Partidului Miscarea Populara ca fiind candidat la Presedintie. Este un angajament pe care mi l-am luat si in relatia cu presedintele Traian Basescu si mai ales in relatia cu societatea romaneasca si asa cum am spus, imi voi duce mesajul pana la capat si acest angajament il voi respecta. Consider esential ca cineva care are o pregatire specifica pentru exercitarea postului de presedinte din prima zi de mandat sa poata sa explice, sa prezinte acest lucru societatii si evident, sa fie votat in consecinta", a declarat acesta.

El spune ca a aflat de la televizor de nemultumirile unor colegi din teritoriu. "Dar nu reactionez, pentru ca nu este normal intr-un partid politic sa ai o astfel de atitudine, mai ales intr-o campanie electorala. S-au spus si lucruri neadevarate si am cerut Partidului Miscarea Populara sa sanctioneze sau sa limiteze o astfel de exprimare", a mai spus acesta.

Cristian Diaconescu cere masuri impotriva celor din PMP care "au mintit cu nerusinare" la televizor

Cristian Diaconescu: Sunt contestat eu sau initiativa privind confiscarea averilor ilicite?

Pentru ca unii membri PMP s-au plans ca strang greu semnaturile pentru el, Diaconescu a replicat: "Am sa-mi strang singur semnaturile".

Revolta in PMP Ce spune Udrea despre candidatul la prezidentiale si excluderea Elenei Basescu

"Udrea se lauda cu sustinerea presedintelui, o sa aiba o mare surpriza" - Cine spune asta

Citeste mai multe despre Cristian Diaconescu la RFI: Imi voi strange singur semnaturile pentru a candida la Presedintie pe site-ul RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Diaconescu semnaturi singur prezidentiale, #Cristian Diaconescu presedintie PMP , #Miscarea Populara