Cristian Diaconescu: Imi strang singur semnaturile pentru presedintie

Luni, 18 August 2014, ora 11:50
882 citiri
Cristian Diaconescu: Imi strang singur semnaturile pentru presedintie

Cristian Diaconescu spune ca PMP trebuie sa transeze repede subiectul candidatului la presedintie si da de inteles ca este hotarat sa candideze chiar si ca independent, urmand sa isi stranga singur semnaturile.

Candidatul Partidului Miscarea Populara, contestat de unii lideri PMP din teritoriu, declara ca "lucrurile trebuie transate cat se poate de repede in favoarea tuturor" si precizeaza ca va sustine luni dupa-amiaza o conferinta de presa pe aceasta tema, informeaza RFI Romania.

"Eu, astazi, cand noi discutam (ora 9.20), am fost desemnat de Congresul Partidului Miscarea Populara ca fiind candidat la Presedintie. Este un angajament pe care mi l-am luat si in relatia cu presedintele Traian Basescu si mai ales in relatia cu societatea romaneasca si asa cum am spus, imi voi duce mesajul pana la capat si acest angajament il voi respecta. Consider esential ca cineva care are o pregatire specifica pentru exercitarea postului de presedinte din prima zi de mandat sa poata sa explice, sa prezinte acest lucru societatii si evident, sa fie votat in consecinta", a declarat acesta.

El spune ca a aflat de la televizor de nemultumirile unor colegi din teritoriu. "Dar nu reactionez, pentru ca nu este normal intr-un partid politic sa ai o astfel de atitudine, mai ales intr-o campanie electorala. S-au spus si lucruri neadevarate si am cerut Partidului Miscarea Populara sa sanctioneze sau sa limiteze o astfel de exprimare", a mai spus acesta.

Cristian Diaconescu cere masuri impotriva celor din PMP care "au mintit cu nerusinare" la televizor

Cristian Diaconescu: Sunt contestat eu sau initiativa privind confiscarea averilor ilicite?

Pentru ca unii membri PMP s-au plans ca strang greu semnaturile pentru el, Diaconescu a replicat: "Am sa-mi strang singur semnaturile".

Revolta in PMP Ce spune Udrea despre candidatul la prezidentiale si excluderea Elenei Basescu

"Udrea se lauda cu sustinerea presedintelui, o sa aiba o mare surpriza" - Cine spune asta

Citeste mai multe despre Cristian Diaconescu la RFI: Imi voi strange singur semnaturile pentru a candida la Presedintie pe site-ul RFI Romania.

Citeste si:
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 8 decembrie, în şedinţa de Guvern, că introducerea măsurilor de relaxare pentru perioada Sărbătorilor ar trebui să vină şi...
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Peste 130 milioane de euro au fost alocate marilor consumatori de energie, a anunțat miercuri, 8 decembrie, Ministerul Energiei. Ministrul de resort, Virgil Popescu, dă asigurări că vom...