Cristian Diaconescu: Miscarea Populara are deja peste 3.200 de adeziuni

Marti, 26 Martie 2013, ora 18:01
4198 citiri
Cristian Diaconescu: Miscarea Populara are deja peste 3.200 de adeziuni

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a anuntat ca Miscarea Populara a inregistrat deja peste 3.200 de adeziuni. El crede ca printre membrii fondatori nu vor fi si "politicieni cu carnet de partid".

"Teoretic, deocamdata sunt 3.200-3.300 de cereri de adeziune", a declarat Diaconescu pentru EVZ. El a mentionat ca Miscarea Populara isi doreste sa atraga oameni cu o cariera profesionala, sugerand ca structurile de conducere nu vor fi dominate de consilierii prezidentiali.

"Probabil nu vor fi politicieni cu carnet de partid intre membrii fondatori", a mai adaugat Diaconescu.

Ponta, despre initiatorii Miscarii Populare: Niste caraghiosi

Consilierul prezidential a mai spus ca Miscarea Populara este de centru dreapta, pentru ca se adreseaza mai ales celor din mediul privat sau care lucreaza in strainatate, insa "fundatia nu va organiza discutii ideologice si nu are scopuri politice".

De asemenea, Diaconescu a dorit sa precizeze ca "nu se pune problema dezmembramantului vreunui partid".

Deocamdata. Miscarea Populara nu are sediu si nici nu au fost definitivate structurile de conducere.

Lovitura de la Cotroceni: Consilierii prezidentiali lanseaza Miscarea Populara

Luni, consilierul prezidential Cristian Diaconescu a anuntat infiintarea Fundatiei "Miscarea Populara".

"Astazi (luni - n.red.) am decis, impreuna cu colegii mei, sa initiem procedurile pentru infiintarea Fundatiei 'Miscarea Populara'", a scris Cristian Diaconescu pe blogul personal.

Seful cancelariei prezidentiale a enumerat, printre obiective, modernizarea Romaniei, pastrarea orientarii proeuropene si proatlantice ca unica solutie pentru Romania, reforma constitutionala, stimularea clasei de mijloc, locuri de munca pentru tineret, criterii de integritate pentru o clasa politica adaptata la valorile Uniunii Europene.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat primul, pe Facebook, ca se va inscrie in Fundatia Miscarea Populara. Un raspuns prompt a venit, tot pe reteaua de socializare, de la purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, Bogdan Oprea: "Si eu, subscriu, Sebastian".

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Cristian Diaconescu Miscarea Populara, #Miscarea Populara adeziuni, #Miscarea Populara membri , #Miscarea Populara