Cristian Diaconescu o apara pe Udrea: Ma nedumereste ideea de a lua tinta o femeie

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 17:25
2150 citiri
Cristian Diaconescu o apara pe Udrea: Ma nedumereste ideea de a lua tinta o femeie

Liderul Fundatiei Miscarea Populara si candidatul PMP la Presedintie, Cristian Diaconescu, spune ca ii respecta pe intelectualii care au parasit partidul, dar nu stie care este rezultatul criticilor aduse de acestia presedintelui formatiunii, Elena Udrea.

El a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca fostii sai colegi nu au inteles cum functioneaza un partid.

Razboiul scrisorilor - MRU, nou atac la Udrea: Va aflati pe aceeasi linie selecta ca Voiculescu!

"Respect pe toti cei care isi aduc o contributie pentru a forma noi formatiuni politice, cei care ies din letargie, din suficienta unei vieti neimplicate politic. Viata politica din Romania e asa cum e, fie privesti sceptic de pe margine, fie te implici si respecti regulile, care iti plac sau nu, dar pe care le cunosti cand iti asumi un demers intr-un partid politic.

Senzatia mea este ca o serie dintre fostii mei colegi nu au inteles bine cum functioneaza un partid politic si care sunt regulile, dar fie le accepti, fie incerci sa le schimbi din interior. Ma nedumereste ideea de a lua tinta o femeie, una care are curajul sa se lupte cu partide si politicieni bine fixati in realitatile romanesti. Tinta este in alta parte si o spun celor cu mai multe diplome sau mai putine.

Nu stiu care ar putea fi rezultatul unei victorii in lupta cu Elena Udrea, dar stiu care ar fi rezultatul unei infrangeri in lupta cu clanurile care confisca Romania", a afirmat Cristian Diaconescu.

Papahagi pleaca din PMP: Udrea, un produs periculos al noii generatii de politicieni

El a adaugat ca spera sa nu fie dezamagit de cei care au plecat si care au criticat pentru ca au alte optiuni politice.

"Nu stiu daca acesti oameni vor putea trece de la faza de opozitie intr-un partid in faza de disidenta. Mi-as dori sa inteleaga si sa modifice jocul politic, dar sa participe la el in baza regulilor. Sper sa nu fie critici care sa deschida drumul spre alte optiuni politice, sper sa nu ma dezamageasca. Plec de la premisa de buna credinta ca acesti oameni nu au inteles jocul, putina rabdare si cred ca ceea ce isi doresc s-ar fi implinit", a spus Cristian Diaconescu.

Eveniment Quarterly Report

Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Sorin Grindeanu a trimis corpul de control să verifice contractul pentru modernizarea Gării de Nord: ”Este o rușine națională”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat luni, 2 octombrie, că modul în care arată Gara de Nord din Capitală este ”o rușine națională”. El a precizat că le-a cerut...
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Cine este Dragoș Benea, urmașul lui Buzatu de la PSD Vaslui. Europarlamentar cu activitate modestă dar cu avere uriașă
Europarlamentarul și președintele PSD Bacău Dragoș Benea a fost numit noul coordonator al organizației județene a PSD Vaslui după ce fostul lider al filialei, Dumitru Buzatu, a fost arestat...
#Cristian Diaconescu apara Udrea , #Miscarea Populara