Cristian Diaconescu, pus la zid de un lider PSD: Un homo sovieticus. Brrrr, tremuram

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 18:04
4438 citiri
Cristian Diaconescu, pus la zid de un lider PSD: Un homo sovieticus. Brrrr, tremuram

Primarul Craiovei, social-democrata Lia Olguta Vasilescu, il ataca pe prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, pe care il eticheteaza drept "homus sovieticus".

"Ii mai tremura vocea sau nu era in public si ameninta din baie, din fata oglinzii? Cica Ponta apara 'interese din afara tarii', dar 'nu e acceptat in afara tarii'", scrie pe Facebook Lia Olguta Vasilescu, facand referire la declaratiile lui Diaconescu de marti seara, de la B1 Tv.

Cristian Diaconescu nu se vrea un "presedinte jucator" - Ce ofera si de ce se dezice Interviu

Primarul Craiovei il acuza pe Cristian Diaconescu ca esre fioros si ca incearca sa mimeze o pozitie de filoamerican fundamentalist.

"Logica de fier forjat... Ia spune tu, homo sovieticus, tu ce interese aperi? Si cine te accepta pe tine din afara tarii? Ca din interior am vazut cati te-au acceptat, cand ai candidat la Primaria Capitalei si te-ai clasat pe locul 4 cu ditai partidul pe langa tine. Acum, cu partiduletul basist in spate cred ca o sa faci furori... Brrrrrr! Deja tremuram...", incheie Olguta Vasilescu.

Cristian Diaconescu, despre prezidentiale: Ponta isi face iluzii, nu il voi menaja

Prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara, Cristian Diaconescu, sustine ca Victor Ponta "isi face iluzii" daca este de parere ca va fi menajat in cursa pentru Cotroceni.

"In Romania nu sunt personaje politice periculoase. Ponta e foarte grabit in a avea control, in a avea un anume gen de autoritate, destul de neatent la ce se intampla in jur. E un tip dinamic", a declarat Cristian Diaconescu pentru B1 Tv.

#Olguta Vasilescu Diaconescu, #homo sovieticus Diaconescu , #Miscarea Populara