A fost santajat Diaconescu pentru a se retrage?

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 19:58
8425 citiri
A fost santajat Diaconescu pentru a se retrage?

Jurnalista Floriana Jucan nu exclude posibilitatea ca vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu sa se fi retras din cursa pentru sefia PSD ca urmare a unui santaj la care ar fi fost supus de unul dintre contracandidatii sai.

Directorul revistei Q Magazine si totodata unul din realizatorii emisiunii de televiziune "Q&A", a declarat intr-o editie speciala din timpul Congresului PSD ca retragerea intempestiva a lui Diaconescu s-ar putea datora unor presiuni facute asupra lui, in conditiile in care ei personal i-ar fi fost puse la dispozitie mai multe informatii compromitatoare la adresa vicepresedintelui PSD.

Cristian Diaconescu se retrage si il sustine pe Mircea Geoana (Video)

Floriana Jucan a explicat ca a primit recent mai multe materiale in acest sens, pe care a refuzat sa le publice in paginile revistei mentionate, dar care demonstrau clar ca Diaconescu ar fi fost urmarit pas cu pas dar si supravegheat video.

Unul dintre materiale se referea la o vizita pe care acesta ar fi facut-o pe 5 februarie, timp de 4 ore, la un controversat om de afaceri, aceasta intalnire putand avea, in opinia jurnalistei, efectul devastator produs de vizita lui Geoana la SOV in timpul campaniei pentru prezidentiale.

De asemenea, un alt material era datat 9 februarie si facea referire la "un moment din viata privata a lui Cristian Diaconescu, care ar fi demonstrat imoralitatea lui".

Jurnalista a refuzat sa ofere mai multe informatii, atat despre numele omului de afaceri cat si despre sursa monitorizarii ce ii fusese pusa la dispozitie.

Ioan Rus despre retragerea lui Diaconescu: Chiar nu stiu ce s-a intamplat

Cristian Diaconescu neaga orice forma de santaj la adresa sa

Cristian Diaconescu si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru presedintia PSD si sustinerea lui Mircea Geoana. Anuntul facut cu cateva clipe inainte de inceperea votului i-a socat pe toti delegatii la Congres, in conditiile in care Diaconescu negase in repetate randuri toate zvonurile privind retragerea sa din competitie.

Citeste si:
Ce ar avea de pierdut coaliția dacă scoate UDMR-ul de la guvernare. Câtă nevoie reală este de maghiari
Ce ar avea de pierdut coaliția dacă scoate UDMR-ul de la guvernare. Câtă nevoie reală este de maghiari
În ultimele luni UDMR-ul a fost implicat în mai multe scandaluri care i-au determinat pe unii actori din PNL, dar și PSD scoaterea maghiarilor de la guvernare. Cu toate astea, liderii...
Românii vor beneficia și la iarnă de plafonarea și compensarea prețului la energie. Anunțul lui Nicolae Ciucă
Românii vor beneficia și la iarnă de plafonarea și compensarea prețului la energie. Anunțul lui Nicolae Ciucă
Premierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri, 17 august, că măsurile de plafonare şi compensare a preţului la energie vor rămâne active ”în formula necesară protejării cetăţenilor şi...