A fost santajat Diaconescu pentru a se retrage?

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 19:58
8678 citiri
A fost santajat Diaconescu pentru a se retrage?
Foto: chestionabili.ro

Jurnalista Floriana Jucan nu exclude posibilitatea ca vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu sa se fi retras din cursa pentru sefia PSD ca urmare a unui santaj la care ar fi fost supus de unul dintre contracandidatii sai.

Directorul revistei Q Magazine si totodata unul din realizatorii emisiunii de televiziune "Q&A", a declarat intr-o editie speciala din timpul Congresului PSD ca retragerea intempestiva a lui Diaconescu s-ar putea datora unor presiuni facute asupra lui, in conditiile in care ei personal i-ar fi fost puse la dispozitie mai multe informatii compromitatoare la adresa vicepresedintelui PSD.

Cristian Diaconescu se retrage si il sustine pe Mircea Geoana (Video)

Floriana Jucan a explicat ca a primit recent mai multe materiale in acest sens, pe care a refuzat sa le publice in paginile revistei mentionate, dar care demonstrau clar ca Diaconescu ar fi fost urmarit pas cu pas dar si supravegheat video.

Unul dintre materiale se referea la o vizita pe care acesta ar fi facut-o pe 5 februarie, timp de 4 ore, la un controversat om de afaceri, aceasta intalnire putand avea, in opinia jurnalistei, efectul devastator produs de vizita lui Geoana la SOV in timpul campaniei pentru prezidentiale.

De asemenea, un alt material era datat 9 februarie si facea referire la "un moment din viata privata a lui Cristian Diaconescu, care ar fi demonstrat imoralitatea lui".

Jurnalista a refuzat sa ofere mai multe informatii, atat despre numele omului de afaceri cat si despre sursa monitorizarii ce ii fusese pusa la dispozitie.

Ioan Rus despre retragerea lui Diaconescu: Chiar nu stiu ce s-a intamplat

Cristian Diaconescu neaga orice forma de santaj la adresa sa

Cristian Diaconescu si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru presedintia PSD si sustinerea lui Mircea Geoana. Anuntul facut cu cateva clipe inainte de inceperea votului i-a socat pe toti delegatii la Congres, in conditiile in care Diaconescu negase in repetate randuri toate zvonurile privind retragerea sa din competitie.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Diaconescu retragere congres, #Cristian Diaconescu COngres PSD, #Diaconescu santaj Geoana , #PSD
Comentarii
Poza rios76
rios76
rank 1
Jucan sa stea sub masa si sa se ocupe cu ce gaseste pe acolo.
Poza ciubotaru
ciubotaru
rank 3
ultima lupta disperata intre capi mafiei bolsevice psd pt ciolanul ROMANIA