A fost santajat Diaconescu pentru a se retrage?

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 19:58
8502 citiri
A fost santajat Diaconescu pentru a se retrage?
Foto: chestionabili.ro

Jurnalista Floriana Jucan nu exclude posibilitatea ca vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu sa se fi retras din cursa pentru sefia PSD ca urmare a unui santaj la care ar fi fost supus de unul dintre contracandidatii sai.

Directorul revistei Q Magazine si totodata unul din realizatorii emisiunii de televiziune "Q&A", a declarat intr-o editie speciala din timpul Congresului PSD ca retragerea intempestiva a lui Diaconescu s-ar putea datora unor presiuni facute asupra lui, in conditiile in care ei personal i-ar fi fost puse la dispozitie mai multe informatii compromitatoare la adresa vicepresedintelui PSD.

Cristian Diaconescu se retrage si il sustine pe Mircea Geoana (Video)

Floriana Jucan a explicat ca a primit recent mai multe materiale in acest sens, pe care a refuzat sa le publice in paginile revistei mentionate, dar care demonstrau clar ca Diaconescu ar fi fost urmarit pas cu pas dar si supravegheat video.

Unul dintre materiale se referea la o vizita pe care acesta ar fi facut-o pe 5 februarie, timp de 4 ore, la un controversat om de afaceri, aceasta intalnire putand avea, in opinia jurnalistei, efectul devastator produs de vizita lui Geoana la SOV in timpul campaniei pentru prezidentiale.

De asemenea, un alt material era datat 9 februarie si facea referire la "un moment din viata privata a lui Cristian Diaconescu, care ar fi demonstrat imoralitatea lui".

Jurnalista a refuzat sa ofere mai multe informatii, atat despre numele omului de afaceri cat si despre sursa monitorizarii ce ii fusese pusa la dispozitie.

Ioan Rus despre retragerea lui Diaconescu: Chiar nu stiu ce s-a intamplat

Cristian Diaconescu neaga orice forma de santaj la adresa sa

Cristian Diaconescu si-a anuntat sambata retragerea din cursa pentru presedintia PSD si sustinerea lui Mircea Geoana. Anuntul facut cu cateva clipe inainte de inceperea votului i-a socat pe toti delegatii la Congres, in conditiile in care Diaconescu negase in repetate randuri toate zvonurile privind retragerea sa din competitie.

Citește și:
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
În ultimele două săptămâni, opinia publică din România a fost inflamată de o informație lansată public de ministrul Sorin Grindeanu, potrivit căreia autoritățile din Ucraina ar face...
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
În ciuda promisiunilor și „urgențelor” prezentate de coaliția de guvernare PSD-PNL la finalul anului trecut, mai multe subiecte de interes public au fost amânate în repetate rânduri ori...
#Diaconescu retragere congres, #Cristian Diaconescu COngres PSD, #Diaconescu santaj Geoana , #PSD