Cristian Diaconescu: Nu sunt fatarnic, nu votez cu Oprescu (VIDEO)

Marti, 03 Iunie 2008, ora 15:53
1915 citiri
Cristian Diaconescu: Nu sunt fatarnic, nu votez cu Oprescu (VIDEO)

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu, a declarat din nou ca nu-l sustine pe independentul Sorin Oprescu in turul al doilea, dupa ce Mircea Geoana a anuntat oficial ca partidul sau este de partea acestuia.

Diaconescu a declarat ca nu poate fi "fatarnic" si nu poate imbratisa niste idei care nu il satisfac. El a declarat ca nici Blaga si nici Oprescu nu sunt destul de buni pentru Bucuresti si ca nu va vota decat un program de stanga.

"Nu voi fi fatarnic, asociindu-ma la ideile lui Oprescu sau Blaga. Niciunul dintre cei doi nu va avea votul meu. Candidatura mea era bazata pe un program de stanga, un program ce difera atat de ceea ce propune Sorin Oprescu, cat si de ceea ce propune Vasile Blaga", a declarat Cristian Diaconescu.

Social-democratul a mai spus ca nu se opune deciziei PSD de a-l sustine pe independentul Oprescu, ba mai mult, Diaconescu a declarat ca este "intelept" ca partidul sau sa lupte impotriva dreptei.

"E normal si inteligent ca Partidul Social Democrat sa se plaseze in zona de stanga. In ochii electoratului, cel mai important este sa fim consecventi cu propriile decizii. PSD trebuie sa lupte impotriva oricarei forte de dreapta. Cine se erijeaza la dreapta devine un adversar", a mai spus Diaconescu.

Intrebat despre opinia pe care o are referitor la decizia PSD de a sustine un liberal, pe Andrei Chiliman, candidat la Primaria Sectorului 1, Diaconescu a ridicat din umeri si a raspuns ca habar nu are de aceasta hotarare.

"Nu stiu ca PSD sa fi luat vreo decizie referitor la sustinerea unui liberal in campanie, respectiv Andrei Chiliman, candidat la Primaria Sectorului 1", a fost raspunsul lui Diaconescu.

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca partidul sau il va sustine pe independentul Sorin Oprescu in turul al doilea pentru Primaria Capitalei. De asemenea, Geoana a anuntat ca PSD il va sprijini si pe conservatorul Cristian Piedone, candidat la Primaria Sectorului 4, precum si pe liberalul Andrei Chiliman, care se lupta in turul al doilea pentru Sectorul 1.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Amendă uriașă dată de Garda de Mediu unei primării din Constanța pentru că nu și-a ridicat deșeurile depozitate pe mai multe terenuri FOTO
Reprezentanții Gărzii de Mediu din Constanţa au amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţ, deoarece nu a ridicat deşeurile care erau depozitate ilegal pe mai multe terenuri. Comisarii...
#primarie, #PSD, #candidat, #Sorin Oprescu, #Mircea Geoana, #Cristian Diaconescu , #PSD