Diaconescu: Dancu, Rus si Puscas pot sa candideze pentru Parlament

Sambata, 12 Iulie 2008, ora 21:02
2023 citiri
Diaconescu: Dancu, Rus si Puscas pot sa candideze pentru Parlament

Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu, coordonatorul organizatiei din Cluj, a declarat sambata ca este posibil ca Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas sa candideze pentru Parlament.

El a mai precizat si ca vrea sa-i recupereze pe cei trei punand pe picioare un proiect de reorganizare a filialei.

Referindu-se la posibilitatea ca Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas sa candideze la alegerile parlamentare, Cristian Diaconescu a afirmat, intr-o emisiune la Realitatea Tv, ca nu vede de ce acest lucru nu s-ar intampla si ca el nu are nimic impotriva.

Intrebat daca pleaca la Cluj cu gandul de a-i recupera pe cei trei si mai ales cum, Diaconescu a raspuns: "Categoric! Pur si simplu punand pe picioare un proiect de reorganizare".

Vicepresedintele PSD a adaugat ca are o relatie buna cu care se "mandreste" cu cei de la Cluj si "cu cei trei in mod special", cu care a lucrat bine in Guvern.

"Am curajul, cel putin in relatie cu proiectul de la Capitala (candidatura la Primaria Generala - n.r.), sa spun ca acolo baza e mult mai solida pentru a pune un proiect pozitiv in miscare, iar din punctul meu de vedere, le-am si spus, un proiect pozitiv este singurul care eu cred ca conteaza pentru PSD in Transilvania si nu o referinta personala", a afirmat Diaconescu.

Vicepresedintele PSD, care a preluat coordonarea filialei, si-a exprimat speranta ca decizia de la Mamaia nu reprezinta un pretext de a-i trage pe linie moarta pe cei trei lideri de la Cluj, chiar daca a sustinut ca unele declaratii mai vechi ale lui Vasile Dancu, referitoare la presedintele de onoare, Ion Iliescu, i s-au parut "nedrepte si inechitabile si simpliste".

Diaconescu a adaugat ca plafonul de performanta stabilit de PSD "poate fi considerat cam radical", iar in ceea ce priveste organizatia de la Cluj, "se pare ca lucrurile sunt la limita".

Organizatia de la Cluj a fost sanctionata, in cadrul sedintei CEx de la Mamaia, iar liderii acesteia, Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas, au demisionat din functiile detinute in PSD. Cristian Diaconescu a preluat coordonarea filialei.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...