Diaconescu, despre Ponta: Sa-si faca o analiza a caracterului

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 16:40
4378 citiri
Diaconescu, despre Ponta: Sa-si faca o analiza a caracterului

Senatorul Cristian Diaconescu a declarat miercuri, comentand declaratiile presedintelui PSD Victor Ponta referitoare la tradatorii plecati din PSD care isi primesc pretul prin revocarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, ca acesta ar trebui sa-si vada "de politica de partid".

Diaconescu a fost intrebat cum vede afirmatiile liderului PSD, Victor Ponta, care sugera ca s-ar afla intre "tradatorii" care isi urmaresc pretul plecarii din PSD prin demiterea lui Mircea Geoana.

"Sa-si vada de politica de partid si fiecare sa-si faca o proprie analiza a caracterului si a gesturilor pe care le fac in politica. N-am nicio declaratie si, in orice caz, cred ca trebuie sa contam nu prin cat suntem de agresivi, ci prin cat putem sa facem pentru societate", a declarat Diaconescu pentru NewsIn.

In ceea ce priveste o posibila nominalizare a sa pentru sefia Senatului, senatorul a sustinut ca nu doreste sa mai comenteze aceste "aberatii". "Nu mai intru in acest joc, iertati-ma, arunca cineva o piatra si incerc sa ma justific de tot felul de aberatii lansate de unul si altul in piata publica", a mai comentat fostul vicepresedinte PSD.

Ponta a remarcat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca mai nerabdatori decat membrii PD-L, cei care au declansat actiunea de revocare a sefului Senatului, sa-l vada pe Mircea Geoana pierzandu-si aceasta functie, sunt chiar cei care cu doua saptamani in urma, la congres, si-au exprimat sprijinul pentru fostul presedinte al PSD, o aluzie la fostul vicepresedinte social-democrat Cristian Diaconescu, acum senator independent, si despre care presa a relatat ca ar fi "in carti" sa preia presedintia Senatului, dupa revocarea liderului PSD.

"Prin actiunea de astazi se incearca plata celor 30 de arginti pentru cei care au tradat PSD, pentru cei care acum doua saptamani la Congres spuneau ca-l iubesc si-l sprijina pe Mircea Geoana si care astazi sunt mai nerabdatori chiar decat PDL sa ii ia scaunul si sa primeasca pretul tradarii lor", a spus seful PSD, fara a-i nominaliza pe cei care au tradat.

Citeste si:
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Raed Arafat dă asigurări că testele pentru Covid din școli nu pot fi contaminate la asamblarea kit-urilor
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că nu există riscul contaminării testelor de salivă din școli în momentul în care se...
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Raed Arafat, despre posibila sa demitere: ”DSU nu e un om. Dacă deranjează şeful, păstrezi sistemul”
Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri, 3 decembrie, că atribuțiile instituției pe care o conduce sunt stabilite prin lege. Medicul a subliniat că...
Comentarii
OSIRIS
rank 5
PONTA este cea mai "buna poantă" a anului 2010... . Hă, Hă, Hă! Sa traim BINEEEE!!! :-) Pt. toti prieteni nostri!