Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Diaconescu: Nu intru in lupta, intru in pace!

Duminica, 24 Ianuarie 2010, ora 21:10
2035 citiri
Diaconescu: Nu intru in lupta, intru in pace!
Foto: antena 3

Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat duminica ca o sa candideze pentru sefia partidului, insa a tinut sa mentioneze ca el nu intra intr-o lupta, ci in pace.

"Vreau sa spun ca nu intru in lupta, intru in pace. Am luat aceasta decizie (n.r. de a candida) cand situatia s-a radicalizat, cand anumite grupuri incercau sa ma apropie", a declarat Diaconescu la Antena 3.

Diaconescu a spus ca vrea sa se depaseasca cat mai repede acest moment, pentru ca PSD sa poata sa arate ca un adevarat partid de stanga.

"Eu consider ca a face o punte de unitate de intelegere si dialog reprezinta principalul motiv pentru care intru in lupta", a mai spus vicepresedintele PSD.

De asemenea, Diaconescu spune ca nu crede ca exista pericolul unei rupturi in partid. "Vreau mobilitate, civilizatie in PSD, o politica de stanga in PSD pe care sa ne bazam", a continuat Diaconescu.

Social-democratul spune ca a avut o relatie buna cu toti colegii sai si ca nu ar vrea sa schimbe multe in partid. "Mi-as dori sa putem mentine relatiile de sprijin pe care le-am avut cu toti colegii mei. Dragnea isi poate continua activitatea, cu Ponta am comunicat foarte bine, dar nu as vrea ca din aceasta insiruire sa lipseasca cineva. Trebuie sa mentionez ce a facut Hrebenciuc in campania electorala. Si Marian Vanghelie conduce cea mai mare organizatie din tara. Nu am o problema cu Mircea Geoana, il apreciez", a completat vicepresedintele PSD.

Diaconescu a continuat afirmand ca niciun partid nu este perfect si ca fiecare membru are vulneravilitatea sa. "Fiecare avem o vulnerabilitate, nu exista partide de ingeri", spune Diaconescu.

Cristian Diaconescu a spus ca nu stie daca va candida la presedintia tarii, in cazul in care va ajunge la sefia PSD. "E prematur", a spus Diaconescu, fara alte comentarii.

In cadrul emisiunii a intervenit telefonic si social-democratul Constantin Nita care a tinut sa precizeze ca la Poiana Brasov nu s-a stabilit cine va fi presedinte.

"S-au pus cateva probleme referitor la ce se intampla in partid. Era asteptat si domnul Diaconescu, nu stiu de ce nu a venit", a spus Nita.

Nita spune ca din punctul sa de vedere Congresul trebuie sa aiba loc cat mai repede "pentru a termina cu aceste discutii care au loc in spatiul public".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Diaconescu candidatura PSD, #Cristian Diaconescu PSD, #Cristian Diaconescu presedinte PSD , #PSD
Comentarii