Diaconescu: Pericolul de rupere a PSD este mare

Sambata, 20 Februarie 2010, ora 13:43
1388 citiri
Diaconescu: Pericolul de rupere a PSD este mare

Pericolul de rupere a PSD este mare, dar dupa ziua de astazi am inceput sa ma sperii, a precizat Cristian Diaconescu in discursul sustinut de la prezidiul Congresului in calitatea sa de candidat la sefia partidului.

"Noi astazi nu discutam dimensiunea unei stangi adevarate, ne certam daca ramane sau pleaca Mircea Geona, dar este prea putin si oamenii nu asteapta acest lucru de la noi (...) Pe acest fundal si cu astfel de atitidini tot ce inseamna putere de dreapata in Romania isi freaca mainile cu satisfactie, am ajuns de rasul lumii (...) Dupa alegeri va trebui sa luptam impreuna, nu? Si ne va crede cine? Credeti-ma, pericolul de rupere a acestui partid este mare, dar dupa ziua de astazi am inceput sa ma sperii", a precizat Diaconescu.

Acesta a mai spus ca "va veni foarte curand momentul in care cativa din cei care se afla in sala vor trebui sa paraseasca partidul si sa lase usa deschisa pentru ca cei care raman sa se poata racori".

"Atata vreme cat nu restabilim discuplina, rigoarea si respectul intre noi astfel de specatole vor continua si este nefiresc fata de dumneavoastra. Nu avem o analiza a ceea ce s-a intamplat in ultimii ani. Nu avem concluzii cu privire la ceea ce urmeaza sa facem in continuare. Trebuie sa ne adunam si sa credem in noi si in cei care pot sa duca mai departe acest partid", a completat Diaconescu.

"In conditiile in care hotaram ca nu suntem in stare sa ne asezam pe picioarele noastre, orice proiect este inutil; vorbim de pomana", a mai sustinut candidatul la functia suprema in PSD.

In discursul sau si-au facut loc si cateva atacuri timide la adresa actualei puteri.

"In fiecare zi 350 de oameni raman pe drumuri, acestia asteapta de la PSD un semn. Acum iau si alocatia copiilor si o sa ajunga sa ia si perna de sub mort pana la urma, iar noi nu avem dificultati din acest punct de vedere. Avem un stat care poate intra in disolutie, tocmai ca in acest moment se trec legi care incalca oride norma europeana. Ar trebui ca pe ele sa ne certam, dar iata ca nu se nintampla asa", a incheiat Diaconescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cristian Diaconescu, #discurs Congres PSD, #rupere PSD, #scindare PSD , #PSD