Diaconescu: PSD nu poate lua decizii pe care sa le respecte nici 24 de ore

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 17:09

   

Diaconescu: PSD nu poate lua decizii pe care sa le respecte nici 24 de ore
Cristian Diaconescu, aspirantul la sefia PSD, sustine ca, in prezent, problemele din interiorul partidului fac in asa fel incat nici macar deciziile comune sa nu mai fie respecatate.

"Toate aceste probleme trebuie sa le rezolvam printr-o singura decizie. Dar noi nu putem lua decizii pe care sa le respectam nici macar 24 de ore", a declarat Diaconescu, vineri, inainte de sedinta Comitetului Executiv.

Diaconescu a precizat ca, pentru moment, in PSD nu se poate merge dupa un nou statut, iar pasii pentru adoptarea aestuia sunt mult mai complecsi.

"Programul...nu am facut nimic, nu avem un proiect coerent in afara de propunerile candidatilor. Propunerea de modificare a statului se trimite la tribunal, apoi in functie de raspunsul acestuia se publica in Monitorul Oficial. Restul discutiilor sunt iutile. Fie convenim o baza legala, fie mergem pe actualul statut", a precizat Cristian Diaconescu.

La randul sau, Miron Mitrea, care participa la intrunirea CEx, sustine ca Mircea Geoana nu mai este in randul celor preferati de filiale judetene ale PSD.

"Nu stiu daca il prefera cineva pe Geoana, cred ca nu-l mai prefera nimeni. Eu daca spun ceva spun direct, n-am nevoie de bannere", a declarat Miron Mitrea, ca raspuns la acuzatiile ca ar fi implicat in postarea afisului violet cu Mircea Geoana, pe care scrie "Garantat Vanghelie".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 518 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor