Surse: Diaconescu si Mitrea refac tandemul

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 18:37
2062 citiri

Liderii PSD Cristian Diaconescu si Miron Mitrea au decis, miercuri, refacerea "tandemului" negociat initial, anuntul oficial urmand sa aiba loc joi, la Consiliul National al partidului.

Decizia vine in urma unei discutii pe care cei doi ar fi avut-o in cursul zilei, a carei tema a fost necesitatea schimbarii actualei conduceri a PSD, au declarat surse social-democrate pentru Mediafax.

Aceleasi surse au mai aratat ca Mitrea s-a intalnit, miercuri dimineata, la Senat, si cu vicepresedintele Ilie Sarbu, dar si cu liderul PSD Buzau, Ion Vasile, cei trei purtand o discutie referitoare la Cristian Diaconescu si la starea de asteptare creata in legatura cu propria candidatura la sefia PSD.

In urma discutiilor dintre cei trei, de la Senat, Mitrea a plecat sa il caute pe Diaconescu, pentru a discuta cu acesta.

Dupa pierderea alegerilor prezidentiale de catre Mircea Geoana, Mitrea a anuntat ca este nevoie de o schimbare radicala a conducerii PSD. El spunea atunci ca, daca nu isi va asuma nimeni acest rol, va candida chiar el.

Cateva saptamani mai tarziu, colegul sau, Cristain Diaconescu, a dat de inteles ca ar vrea el sa candideze pentru sefia partidului, iar Mitrea a anuntat ca il va sustine.

Mitrea: Candidez la sefia PSD indiferent daca va candida si Diaconescu

Nu a mai avut insa rabdare ca acesta sa se decida 100% si si-a anuntat chiar el candidatura. La cateva zile a venit si anuntul ferm al lui Diaconescu: "Candidez pentru functia de presedinte al PSD".

Cristian Diaconescu a confirmat inscrierea in cursa pentru sefia PSD

Miron Mitrea a declarat, in urma cu cateva saptamani, ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu la sefia PSD. Mitrea a spus ca isi va mentine insa si el candidatura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Cristian Diaconescu Miron Mitrea, #conducere PSD Diaconescu Mitrea , #PSD