Diaconescu e preocupat de politica externa a Romaniei

Luni, 19 Mai 2008, ora 12:11
2110 citiri
Diaconescu e preocupat de politica externa a Romaniei

Cristian Diaconescu a declarat joi, intr-o conferinta de presa privind raportul guvernarii de dreapta in perioada 2004-2008, ca cei care au condus Romania au creat un rau ce va fi greu de remediat. Acesta s-a declarat ingrijorat in ceea ce priveste lipsa profesionalismului si coruptia.

Desi este candidat la Primaria Capitalei din partea PSD, Diaconescu pare mai degraba preocupat de spatiul juridic si de politica externa a tarii decat de probleme locale. Acesta se plange ca Romania nu a consemnat niciun succes in politica externa si ca singurul lucru care ne spala imaginea este faptul ca avem militari trimisi peste hotare.

Totodata, Diaconescu vede summit-ul desfasurat in luna aprilie la Bucuresti "ca o lectie in care cetatenii au vazut mai degraba cum este traficul, cum se circula in Bucuresti, in loc sa inteleaga importanta politicii externe".

Candidatul PSD sustine ca Romania este intr-un stadiu agravat in ceea ce priveste colaborarile cu celelalte state din UE si remarca lipsa parteneriatelor strategice si a politicii de securitate.

#summit, #Securitate, #parteneriat, #Cristian Diaconecu, #politica externa , #stiri Cristian Diaconescu