La multi ani, Romania! - Cristian Diaconescu

Marti, 29 Noiembrie 2011, ora 22:35
2178 citiri
La multi ani, Romania! - Cristian Diaconescu
Foto: Arhiva

Vicepresedintele Senatului, Cristian Diaconescu, a urat Romaniei "La multi ani" de Ziua Nationala si s-a aratat de parere ca romanii trebuie sa se arate mandri de tara lor.

"In primul rand, sa dorim Romaniei sa se reconfirme in sufletele noastre, in ochii strainilor si in ochii economistilor. In al doilea rand, sa nu se fie rusine sa ne afirmam orgoliul - suntem o tara mare", a spus senatorul UNPR, pentru Ziare.com.

El a facut si un apel la unitate in randul romanilor cu ocazia Sarbatorii Nationale.

"Sarbatoarea sa ne faca mai toleranti, sa ne adune si sa ne faca mai predispusi sa construim", a mai afirmat Diaconescu.

Cristian Diaconescu este vicepresedinte al Senatului, din partea UNPR, al carui presedinte de onoare este. El a mai ocupat functiile de ministru al Justitiei si ministru de Externe.

Au trecut 93 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918, dar si aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului poezia: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com realizeaza un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie in care personalitati publice, dar si simpli cetateni vor spune ce ii doresc tarii lor.

#La multi ani Romania, #Diaconescu La multi ani, #Diaconescu 1 decembrie , #stiri Cristian Diaconescu