Diaconescu il avertizeaza pe Ponta si-i cere sa nu mai minta

Luni, 12 Septembrie 2011, ora 19:32
3590 citiri
Diaconescu il avertizeaza pe Ponta si-i cere sa nu mai minta

Presedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, i-a raspuns presedintelui PSD, Victor Ponta, dupa ce acesta scrisese pe blog despre "tradatorii" din UNPR si o atacase pe sotia acestuia, director Eximbank in guvernarea PSD.

"Oare nimeni nu-i spune lui Ponta ca e inutil si degradant sa minti tocmai acolo unde se presupune ca iti exprimi gandurile si proiectiile personale, adica pe blog?

Ma intreb, cand va reusi acest tanar sa isi depaseasca nivelul de maturitate la care se afla astazi, de altfel, nivelul la care l-am lasat acum un an si mai bine, atunci cand am decis ca trebuie sa parasesc rapid o formatiune politica ce urma sa fie condusa asa cum este condus PSD-ul astazi", a scris pe blog Cristian Diaconescu.

La sfarsit, Cristian Diaconescu l-a avertizat pe Ponta, facand o aluzie la UNPR, unde s-a zvonit ca liderul PSD ar fi vrut sa intre.

"Poate ca eleganta l-ar fi obligat sa imi evite numele in proza pe care o insaileaza pe blog, dar daca tot ne-am bagat in seama, ii reamintesc "liderului" ca pentru dansul usa UNPR-ului este inchisa si asa va ramane in continuare. Presupun ca de data asta am fost suficient de clar", a incheiat Diaconescu, dupa care a pus un emoticon in care facea cu ochiul.

Dupa aceasta postare, Victor Ponta nu l-a mai pomenit pe Cristian Diaconescu, atunci cand, in aceeasi zi, a reluat insiruirea numelor "tradatorilor" din UNPR, in direct la Realitatea TV.

Ponta ironizeaza invataturile lui Traian Basarab catre ucenicii tradatori

Intr-o postare pe blog, Victor Ponta vorbise despre liderii UNPR, amintindu-l si pe Cristian Diaconescu, despre care a spus ca si-a pus sotia sefa la Eximbank:

"7. Sa nu va puneti sotia sefa la singura banca de stat - Eximbank - cum a facut presedintele dvs de "onoare" Cristian Diaconescu in vremea cand era ministru in Guvernul odios al PSD", scrisese Ponta.

Sotia lui Cristian Diaconescu a fost numita presedinte Eximbank pe timpul guvernarii PSD din 2001-2004, din care facea parte si Victor Ponta. Pe vremea aceea, Cristian Diaconescu nu facea parte din PSD, ci era secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.

L.L.

Citeste si:
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, 26 noiembrie, că țara noastră va fi afectată de valul cinci al pandemiei de coronavirus după jumătatea lunii ianuarie. Atunci se...
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Coadă la demisii la PNL Sector 3. Zeci de membri au anunțat că se vor înscrie în partidul lui Orban. „Am văzut o decădere morală absolută în PNL”
Membrii Tineretului Național Liberal Sector 3 au anunțat vineri, 26 noiembrie, că au demisionat din partid, nemulțumiți de deciziile actualei conduceri. Aceștia au transmis că îl vor urma...