Previziunile ministrului de Finanțe despre PNRR, infirmate în câteva luni. Cristian Ghinea: ”Etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă”

Joi, 02 Decembrie 2021, ora 17:18
6923 citiri
Previziunile ministrului de Finanțe despre PNRR, infirmate în câteva luni. Cristian Ghinea: ”Etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă”
Ghinea: ”Ați făcut galerie isterică câteva luni” FOTO Facebook/ Florin Câciu

Declarațiile din vara acestui an ale actualului ministru al Finanțelor, Adrian Câciu, referitoare la PNNR, au fost comparate de fostul ministru USR al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, într-o postare pe Facebook.

Adrian Câciu, astă vară: ”Știu că vi se vând gogoși referitoare la faptul că PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie (…) Dincolo de eșecul personal al lui Cristian Ghinea, care trebuie să demisioneze la 30 septembrie, cea mai mare problemă este că avansul pe PNRR nu intră în România în anul 2021”.

Adrian Câciu, tot în 2021, acum ministru de Finanțe, la intrarea în țară a banilor: "Lucrăm pentru a folosi banii din PNRR în beneficiul românilor!"

”Bravo, domle! Ați făcut galerie isterică câteva luni, irațional și unfair. Hai, etapa cu gargară s-a terminat, puneți mâna la treabă.

Altfel, cu plăcere!

P.S. Câciu zice că lucrează la OUG pe fluxurile financiare, împreună cu MIPE. Era gata demult, dați-o naibii odată. Și vedeți că aveți niște bube mari la Ministerul Digitalizării (echipa + analiza de opțiuni pentru cloudul guvernamental). Focus, că acum e 31 decembrie și avem o listă de To Do.” a scris Ghinea.

#Cristian Ghinea, #reactie, #adrian caciu, #PNRR , #stiri Cristian Ghinea