Daniel Constantin: Piedone "Canuta om sucit" sa plece acum din PC

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 21:59
2972 citiri
Daniel Constantin: Piedone "Canuta om sucit" sa plece acum din PC
Foto: TVR Info

Presedintele PC, Daniel Constantin, considera ridicola candidatura lui Cristian Popescu Piedone din partea UNPR la alegerile din 2012 si acuza ca "santajul este singura metoda pe care UNPR, acest partid al tradatorilor si traseistilor, o aplica pentru a-si racola membrii".

"Domnul Piedone devine ridicol. Cand imi da telefon ca el vrea neaparat la primaria Capitalei, cand anunta public ca nu pleaca de la sectorul 4. Cand demisioneaza, cand revoca demisia, cand revoca revocarea. Azi ne anunta ca pleaca sigur la UNPR, dar mai sta in PC pana in 2012. A devenit 'Canuta, om sucit'", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Liderul PC reaminteste ca a atentionat inca de acum o luna despre "vulnerabiltatile primarului Sectorului 4, care-l fac sa intre in categoria celor santajabili de catre actuala putere".

"De altfel, santajul este singura metoda pe care UNPR, acest partid al tradatorilor si traseistilor, o aplica pentru a-si racola membrii!", acuza presedintele PC.

Acesta ii transmite fostului lider al PC Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, ca "un om serios, daca are un motiv real sa plece, pleaca".

"Un oportunist asteapta pana in momentul alegerilor pentru a nu-si pierde functia, salariul si avantajele si, in ultima clipa, sare din barca. Piedone stie ca locuitorii sectorului 4 nu ar accepta niciodata ca primarul lor sa devina partenerul celor care au taiat pensiile si salariile.

Dar, din moment ce l-a cuprins dragul de UNPR, n-are sens sa mai astepte pana in 2012. Nu se poate si in caruta si in teleguta. Nu va fi nici primul, nici ultimul traseist politic. Insa, daca mai are un dram de onoare, sa-si dea demisia astazi din PC si sa plece la putere. Altfel se face de ras pe sine si pe cei pe care ii reprezinta. Cetatenii sectorului 4 nu merita un primar lipsit de demnitate si onoare. Asocierea cu Basescu si Oprea va fi aspru sanctionata de cetateni!", crede Daniel Constantin.

Cristian Popescu Piedone a anuntat joi ca va candida din partea UNPR pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4 la alegerile din 2012. Cu toate acestea, el nu isi poate da demisia din PC in acest moment, deoarece, potrivit legii, si-ar pierde mandatul de primar si ar trebui organizate alegeri partiale in sectorul 4.

Piedone, la conferinta UNPR: Lasati-o dracului de politica!

Demisia lui Piedone survine altor demisii rasunatoare din PC, cum ar fi cea a deputatului de Iasi, Tudor Ciuhodaru, sau a senatorului de Buzau, Ion Vasile, ambii trecand la UNPR.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Daniel Constantin Piedone, #Daniel Constantin PC , #primar