Piedone nu mai poate candida la Primaria Sectorului 4 - decizie definitiva (Video)

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 21:28
17550 citiri
Piedone nu mai poate candida la Primaria Sectorului 4 - decizie definitiva (Video)
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, marti, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia fiind definitiva.

Tribunalul Bucuresti "admite apelul formulat de apelantul contestator Piperea Gheorghe. Schimba in parte sentinta civila apelata in sensul ca: admite contestatia formulata de contestatorul Piperea Gheorghe impotriva Hotararii nr. 3 a BEC nr. 4 - sector 4. Respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Piedone pentru functia de primar al Sectorului 4 Bucuresti. Mentine in rest dispozitiile sentintei civile apelate".

Duminica, Judecatoria Sectorului 4 a respins, contestatia depusa de Asociatia "Colectiv pentru Viitor" si a stabilit ca Piedone poate candida pentru un nou mandat de primar.

Piedone poate sa candideze pentru Primaria Sectorului 4 - contestatiile, respinse de instanta

Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au motivat decizia prin care s-a respins contestatia depusa de Asociatia "Colectiv pentru Viitor" privind candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, sustinand ca singura in masura sa sanctioneze candidatul este comunitatea.

De ce poate candida Piedone la Primaria sectorului 4 - motivarea instantei

Asociatia "Colectiv pentru Viitor" a anuntat, joia trecuta, pe pagina de Facebook, ca va contesta candidatura depusa de Cristian Popescu Piedone pentru alegerile locale din iunie. Membrii asociatiei au notat pe pagina de Facebook, ca vor merge la Judecatoria Sector 4, insotiti de avocati, pentru a inregistra actul de sesizare, vineri la ora 11:00.

Cristian Popescu Piedone a anuntat, miercurea trecuta, tot pe Facebook, ca si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4, dupa ce anuntase ca se retrage din viata politica, in urma tragediei din Colectiv, el fiind urmarit penal.

Quarterly Report - Editia 4

Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Cătălin Drulă, campanie electorală în diaspora. „Amenințarea pentru Ciolacu, Ciucă și marea mafie suntem noi”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat sâmbătă, 25 mai, la Milano, la o întâlnire cu români stabiliţi în Italia, că mobilizarea la vot în 9 iunie este foarte importantă. Drulă nu a...
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Ciolacu după arestarea unui român pentru spionaj: ”Rusia nu va ataca România. Suntem pregătiți”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, 25 mai, că este convins că Rusia nu va ataca România. Declarațiile premierului vin la două zile după ce un român a fost arestat sub...
#Piedone nu poate candidat, #Piedone Primarie Sector 4 , #primar