Piedone ramane candidatul partidului condus de Grapini, chiar daca aceasta nu il sustine

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 19:51
2430 citiri
Piedone ramane candidatul partidului condus de Grapini, chiar daca aceasta nu il sustine

Cristian Popescu Piedone ramane candidatul PPUSL la Primaria Sectorului 4, in ciuda opozitiei copresedintelui Maria Grapini, aceasta declarand ca isi mentine parerea despre el si ca ramane de vazut daca va parasi sau nu partidul, dupa alegerile locale.

Maria Grapini a declarat, joi, ca in urma sedintei avute cu biroul de conducere al PPUSL, a fost informata ca Cristian Popescu Piedone si-a depus miercuri dimineata adeziunea la filiala Sectorului 4, iar aceasta i-a fost avizata de organizatia Bucuresti, condusa de senatorul Laurentiu Mihai, iar in aceste conditii candidatura lui Piedone respecta statutul partidului.

Grapini se dezice de Piedone: Nu-l sustin la Sectorul 4, pentru mine este hilar ca mai insista (Video)

"Ne-am intalnit cei sapte (din conducerea PPUSL - n.red.), din care trei pe telefon, pentru ca era greu sa ne adunam asa repede. Eu mi-am expus punctul de vedere. M-a informat domnul senator Laurentiu Mihai (presedintele Consiliului National al PPUSL - n.red.), care raspunde de Bucuresti, ca ieri dimineata (miercuri dimineata-n.red.), Piedone si-a depus adeziunea la organizatia de la Sectorul 4, ca Sectorul 4 i-a avizat-o, ceea ce e conform statutului. Ca dupa aceea organizatia Bucuresti, pe care o coordoneaza tot senatorul Mihai, i-a avizat-o... Asadar, eu imi mentin punctul de vedere. Candidatura, se pare, e avizata in conformitate cu statutul", a declarat Grapini.

Intrebata daca, in calitate de copresedinte, nu a putut influenta aceasta decizie, Grapini a raspuns: "Copresedintele are un vot. Copresedintele nu poate sa faca dictatura in partid. Nu am facut un congres. In mod normal, in situatia in care apar controverse, dar nu este timpul necesar, se intruneste Consiliul National.

(...) Insa eu, personal, am votat impotriva, am spus ca imi mentin declaratia si ca nu voi gira nici cu numele meu, nici cu functia, nici cu nimic, candidatura lui Piedone. Si am explicat si de ce. Nu am nimic cu Piedone, ci doar pentru faptul ca am enuntat niste principii si le voi respecta".

Fotografia zilei: Protest solitar fata de candidatura lui Piedone

Ea a adaugat ca nu i se pare moral faptul ca Piedone si-a depus adeziunea la PPUSL abia in momentul in care candidatura sa ca independent la Primaria Sectorului 4 i-a fost refuzata. Grapini a precizat ca dupa alegerile locale va decide daca va continua cu PPUSL sau nu.

"Este decizia mea daca vreau sa continui in acest partid sau nu. Este evident ca voi merge cu acest partid pana la alegerile locale. Am spus si in comunicatul de dimineata, ca voi vedea ce voi face la Congres. Toti suntem interimari acum, nimeni nu are o functie aleasa, pentru ca nu am avut cand. Dupa rezultatele de la alegeri poate se va trage concluzia ca am luat o decizie gresita, asta nu stii niciodata cum e. Dar, principial vorbind, eu am argumentat de ce l-as fi sustinut peste patru ani pe Piedone si nu acum", a aratat Grapini.

Piedone sustine ca i-a fost vandalizat sediul de campanie: Asasinule, criminalule #Colectiv (Foto)

Citeste si:
România, afectată de secetă în proporție de 70%. Ministrul Mediului invocă restricții privind consumul de apă
România, afectată de secetă în proporție de 70%. Ministrul Mediului invocă restricții privind consumul de apă
Ministrul Mediului, Tanczos Barna a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că 70% din ţară este afectată de diverse faze ale secetei pedologice, iar în privinţa rezervei strategice de...
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
Miercuri, la ora 10:00, a început votul online pentru preşedinţia USR. Preşedintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se desfăşoară în perioada 6-10...