Piedone, jigniri rasiste la adresa muncitorilor asiatici intr-un clip propagandistic: "Du-te-n in Pakistan la el, du-te de unde au venit!" VIDEO

Joi, 17 Iunie 2021, ora 13:48
10129 citiri
Piedone, jigniri rasiste la adresa muncitorilor asiatici intr-un clip propagandistic: "Du-te-n in Pakistan la el, du-te de unde au venit!" VIDEO
Piedone apare cocotat pe schela criticand dispretuitor tot ce misca FOTO Primaria Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, apare pe mai multe site-uri de stiri intr-un film propagandistic in care inspecteaza lucrarile de reabilitare termica a unui bloc.

Piedone, echipat cu casca de protectie si vesta de santier, apare cocotat pe schelele ridicate in jurul unui bloc din Sectorul 5 aflat in proces de reabilitare termica.

Timp de peste 15 minute peroreaza in legatura cu calitatea lucrarilor si incearca sa-i intimideze pe muncitorii aflati pe schele, reprosandu-le calitatea si ritmul scazut al lucrarilor.

Printre altele, se adreseaza intr-un mod dispretuitor la adresa muncitorilor asiatici angajati pentru lucrare: "Aici e sat fara caini, n-aveti si voi un diriginte de santier? Astia nu stiu romaneste (n.r. - cu referire la muncitorii asiatici)".

Mai apoi, il critica pe un muncitor adus langa el pe schela si care pare coordonatorul lucrarilor folosind sintagma "Du-te-n India la el, du-te-n in Pakistan la el, du-te de unde au venit!".

Miercuri, 16 iunie, Cristian Popescu Piedone ar fi trebuit sa primeasca sentinta definitiva in "dosarul Colectiv". Primarul Sectorului 5 a scapat temporar de condamnare datorita unei chichite legale gasite de judecatori.

#Piedone Colectiv, #Piedone, #piedone rasist, #piedone muncitori pakistan , #primar
Comentarii
Poza MyTwoCents
MyTwoCents
rank 5
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
.....sa se duca si iel acolo unde sunt toti canibalii de copii!.....