Liderul PNL Sector 4 ii spune "NU" lui Piedone: Nu e de incredere

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 15:44
3211 citiri
Liderul PNL Sector 4 ii spune "NU" lui Piedone: Nu e de incredere
Foto: presaonline.com

Presedintele PNL Sector 4, Geani Dinu, critica faptul ca primarul Cristian Popescu Piedone nu este de incredere, fiindca a "baleiat" intre mai multe formatiuni politice in cateva luni, adaugand ca va participa la discutii politice cu acesta.

"Dvs vi se pare ca prin atitudinea lui politica poate inspira incredere? Adica sa baleiezi in trei partide sau formatiuni politice in cateva luni de zile si sa faci declaratii politice impotriva chiar si a liderilor USL care la un moment dat si-au manifestat increderea in dansul. Nu voi participa la niciun fel de discutii politice privind distributia si algoritmul cu domnul Cristian Popescu Piedone", a afirmat Geani Dinu, la Realitatea Tv.

Cristian Popescu Piedone (foto), care anuntase ca va candida pentru UNPR, s-a razgandit si va candida in numele USL la sectorul 4, dupa cum au anuntat vineri presedintele PSD Victor Ponta si cel al PC, Daniel Constantin. Intrebat cum explica sederea la UNPR si "simpatia" pe care a afisat-o fata de partidul lui Gabriel Oprea, Piedone s-a rezumat sa spuna: "Am dreptul sa simpatizez pe cine vreau".

Pe 9 martie, presedintele UNPR Bucuresti Neculai Ontanu spusese ca Piedone va candida pentru Uniune. In noiembrie 2011, Piedone anuntase ca va reprezenta UNPR in alegeri.

Piedone a refuzat sa demisioneze din partid pentru a nu-si pierde postul, iar PC a fost la fel de ezitant in ceea ce-l priveste. Astfel, desi Daniel Constantin l-a amenintat cu excluderea, acest lucru nu s-a intamplat. In cele patru luni de stat la UNPR, Piedone a primit functia de sef al alesilor locali UNPR, a participat la mai multe sedinte si a fost in deplasarea conducerii UNPR in China, anul trecut.

Recent, Piedone fusese anuntat de Elena Udrea drept seful de campanie al PDL si UNPR pe Bucuresti, decizie ce a starnit nemultumirea unor pedelisti precum Cristian Preda sau Theodor Paleologu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Geani Dinu discutii Piedone, #Geani Dinu PNL sector 4, #Cristian Popescu Piedone USL , #stiri Cristian Popescu Piedone