Piedone va candida din partea USL!

Vineri, 30 Martie 2012, ora 12:27
5176 citiri
Piedone va candida din partea USL!

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida din partea USL la alegerile locale, tot din partea PC, formatiunea din partea careia fusese ales.

Piedone isi anuntase candidatura din partea UNPR si era nu doar seful campaniei acestui partid pentru Bucuresti, dar si coordonatorul campaniei comune UNPR-PDL pentru Bucuresti.

Prezent in conferinta de presa, Piedone a oferit o explicatie surprinzatoare pentru revenirea sa - a pretins ca nici nu a plecat si ca "el nu tradeaza", in ciuda faptului ca a schimbat de 3 ori partidul in 4 luni.

"Eu am fost tot timpul membru al Partidului Conservator (...)Cel mai bine e sa asteptati si o sa ma vedeti in campanie. Cum sa-l tradez, daca partidul respectiv (PC-n.red) m-a facut primarul Sectorului 4? Nu mi-am tradat si nu-mi tradez cetatenii sectorului 4", a spus Piedone.

La insistentele jurnalistilor, care l-au intrebat despre faptul ca era candidatul UNPR si liderul sau, a raspuns doar ca "am voie sa simpatizez cu cine vreau".

Liderul PC, Daniel Constantin, cel care avusese un conflict cu Piedone inaintea plecarii acestuia, a spus ca l-au convins foarte usor pe acesta sa revina.

"Nu a fost niciun efort asa de lunga durata sa-l convingem, a fost o simpla discutie cu domnul primar, care de altfel stiti ca nu plecase din PC, iar acum va candida din partea partidului pentru sectorul 4. Nu a fost niciun efort asa cum procedeaza altii, noi nu avem mijloacele respective, n-am procedat in niciun fel decat o simpla discutie cu domnul primar"

Cristian Popescu Piedone a anuntat, la inceputul lui noiembrie, ca va candida din partea UNPR pentru un nou mandat de primar si a primit sefia campaniei comune PDL-UNPR pentru alegerile locale din 2012.

#Piedone candidatura USL, #Piedone candidatura Ponta , #stiri Cristian Popescu Piedone