Cristian Popescu Piedone face peste 160 de angajari in primarie. El a cerut suplimentarea posturilor in aparatul de specialitate al primarului

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 18:39
10608 citiri
Cristian Popescu Piedone face peste 160 de angajari in primarie. El a cerut suplimentarea posturilor in aparatul de specialitate al primarului

Numarul de posturi din aparatul de specialitate al primarului Sectorului 5 a fost suplimentat, dupa ce in sedinta extraordinara de joi, 17 decembrie, Consiliul Local Sector 5 a adoptat un proiect de hotarare in acest sens.

Violeta Dobre, director al Directiei de Resurse Umane din Primaria Sectorului 5, a mentionat ca numarul posturilor se suplimenteaza cu 162 pentru buna desfasurare a activitatii institutiei, ajungandu-se la 827 de posturi.

"Suplimentarea este de 162 de posturi si provine dupa cum urmeaza: 42 de posturi sunt infiintate pentru reintegrarea functionarilor publici care au castigat in urma unor hotarari judecatoresti reintegrarea pe functiile detinute. S-au infiintat doua servicii de guarzi care sa asigure paza bunurilor aflate in administrarea unitatii administrativ-teritoriale cu forte proprii. Au fost infiintate doua servicii noi de proiecte, unul de accesare fonduri europene, unul de politici de dezvoltare durabila. S-au infiintat doua servicii de urmarire a contractelor. S-au transformat diferite compartimente in servicii de investitii, de audit, de informatica, de aici provine diferenta de 162 de posturi", a declarat Violeta Dobre.

Hotararea privind suplimentarea numarului de posturi din aparatul de specialitate al primarului a fost adoptata cu unanimitatea voturilor celor prezenti in sala, mai precis cu 14 voturi de la PSD si PPU-SL.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a facut apel la consilierii de la PNL si USR PLUS sa trimita specialisti sa lucreze.

"Domnilor de la PNL, domnilor USR-isti, daca aveti specialisti, trimiteti-i sa lucreze! V-am spus ca nu ma intereseaza coloratura politica. (...) avem nevoie de dezvoltare. Avem aproape 50 de posturi, au castigat in instanta si e hotarare judecatoreasca", a spus Piedone.

Consilierii locali USR PLUS Sector 5 si PNL Sector 5 au anuntat, anterior sedintei ordinare a Consiliului Local care ar fi trebuit sa aiba loc joi, ca nu vor participa, manifestandu-si nemultumirea fata de proiectul privind suplimentarea numarului posturilor din aparatul primarului cu 200, pe motiv ca autoritatea locala are deja prea multi angajati.

Ulterior, Cristian Popescu Piedone a abrogat dispozitia sa de convocare a Consiliului Local, joi, in sedinta ordinara. El a convocat Consiliul Local joi, in doua sedinte extraordinare.

Boicot general la Primaria Sectorului 5 dupa ce edilul Cristian Popescu Piedone a anuntat ca vrea sa suplimenteze personalul cu 200 de noi posturi

Cum a reusit Piedone sa puna mana pe Sectorul 5, desi nu a avut nici macar un program electoral: "Judecata poporului a decis"

Averea viitorului si a actualului primar al Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone versus Daniel Florea

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....