Cristian Popescu Piedone face peste 160 de angajari in primarie. El a cerut suplimentarea posturilor in aparatul de specialitate al primarului

Joi, 17 Decembrie 2020, ora 18:39
11308 citiri
Cristian Popescu Piedone face peste 160 de angajari in primarie. El a cerut suplimentarea posturilor in aparatul de specialitate al primarului
Cristian Popescu Piedone FOTO Facebook

Numarul de posturi din aparatul de specialitate al primarului Sectorului 5 a fost suplimentat, dupa ce in sedinta extraordinara de joi, 17 decembrie, Consiliul Local Sector 5 a adoptat un proiect de hotarare in acest sens.

Violeta Dobre, director al Directiei de Resurse Umane din Primaria Sectorului 5, a mentionat ca numarul posturilor se suplimenteaza cu 162 pentru buna desfasurare a activitatii institutiei, ajungandu-se la 827 de posturi.

"Suplimentarea este de 162 de posturi si provine dupa cum urmeaza: 42 de posturi sunt infiintate pentru reintegrarea functionarilor publici care au castigat in urma unor hotarari judecatoresti reintegrarea pe functiile detinute. S-au infiintat doua servicii de guarzi care sa asigure paza bunurilor aflate in administrarea unitatii administrativ-teritoriale cu forte proprii. Au fost infiintate doua servicii noi de proiecte, unul de accesare fonduri europene, unul de politici de dezvoltare durabila. S-au infiintat doua servicii de urmarire a contractelor. S-au transformat diferite compartimente in servicii de investitii, de audit, de informatica, de aici provine diferenta de 162 de posturi", a declarat Violeta Dobre.

Hotararea privind suplimentarea numarului de posturi din aparatul de specialitate al primarului a fost adoptata cu unanimitatea voturilor celor prezenti in sala, mai precis cu 14 voturi de la PSD si PPU-SL.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a facut apel la consilierii de la PNL si USR PLUS sa trimita specialisti sa lucreze.

"Domnilor de la PNL, domnilor USR-isti, daca aveti specialisti, trimiteti-i sa lucreze! V-am spus ca nu ma intereseaza coloratura politica. (...) avem nevoie de dezvoltare. Avem aproape 50 de posturi, au castigat in instanta si e hotarare judecatoreasca", a spus Piedone.

Consilierii locali USR PLUS Sector 5 si PNL Sector 5 au anuntat, anterior sedintei ordinare a Consiliului Local care ar fi trebuit sa aiba loc joi, ca nu vor participa, manifestandu-si nemultumirea fata de proiectul privind suplimentarea numarului posturilor din aparatul primarului cu 200, pe motiv ca autoritatea locala are deja prea multi angajati.

Ulterior, Cristian Popescu Piedone a abrogat dispozitia sa de convocare a Consiliului Local, joi, in sedinta ordinara. El a convocat Consiliul Local joi, in doua sedinte extraordinare.

Boicot general la Primaria Sectorului 5 dupa ce edilul Cristian Popescu Piedone a anuntat ca vrea sa suplimenteze personalul cu 200 de noi posturi

Cum a reusit Piedone sa puna mana pe Sectorul 5, desi nu a avut nici macar un program electoral: "Judecata poporului a decis"

Averea viitorului si a actualului primar al Sectorului 5. Cristian Popescu Piedone versus Daniel Florea

PSD Argeș l-a exclus din partid pe Ion Georgescu. Primarul din Mioveni a fost prins când returna mită
PSD Argeș l-a exclus din partid pe Ion Georgescu. Primarul din Mioveni a fost prins când returna mită
Conducerea PSD Argeş a votat, miercuri seara, excluderea din partid a primarului oraşului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupţie. "Întrunit în şedinţă...
Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Sorin Lavric a omagiat un legionar în Parlament, la doar două săptămâni după ce liderul AUR condamna antisemitismul
Senatorul AUR Sorin Lavric l-a omagiat pe Tache Rodas, lider al unei grupări legionare și deținut politic, în cadrul unei declarații politice din Parlamentul României, de pe 13 septembrie....
#Cristian Popescu Piedone, #primarie, #sector 5, #angajari , #stiri Cristian Popescu Piedone