Ziare.com

Bilantul lui Cristian Poteras, dupa ultimii patru ani de mandat

Vineri, 08 Iunie 2012, ora 22:30

   

Bilantul lui Cristian Poteras, dupa ultimii patru ani de mandat
Dupa alti patru ani dedicati administrarii sectorului 6, Cristian Poteras prezinta un scurt bilant a ceea ce a realizat in tot acest timp.

Astfel, sectorul 6 a devenit astazi unul dintre reperele semnificative pe harta dezvoltarii Capitalei. In acest sens, cifrele vorbesc in modul cel mai edificator.

Alegeri Locale 2012

Astfel, in sectorul 6 a fost realizata cea mai mare investitie din tara in domeniul constructiei de locuinte pentru tineri - cartierul Constantin Brancusi, cu 1.710 locuinte. Totodata, a fost realizat cel mai modern complex de locuinte sociale - cartierul Dealul Tugulea, cu 132 de locuinte.

In ceea ce priveste infrastructura, au fost amenajate peste 50.000 de noi locuri de parcare, fiind refacuta infrastructura rutiera pentru 130 de strazi. In plus, au fost asfaltati 50 dintre cei 110 kilometri aflati in administrare.

Spatiul verde din sectorul 6 a crescut, de la 7 metri patrati la 18 metri patrati pe locuitor, in perioada 2004-2011, iar in perioada 2008-2012 au fost plantati 170.000 de copaci.

Alegeri Bucuresti 2012

Grija fata de cei nefericiti a fost si ramane o prioritate pentru Cristian Poteras. Intr-un sector cu peste 100.000 de pensionari trebuie sa aiba solutii pentru intrajutorarea acestora, de aceea au si fost create atatea facilitati pentru ei. Foarte multe dintre proiectele realizate pentru ei sunt din fonduri europene nerambursabile.

In acest sens, au fost construite patru noi gradinite sociale, dar si patru noi crese si au fost infiintate doua centre de recuperare pentru copiii cu handicap. Au mai fost infiintate zece magazine sociale si sase cluburi ale pensionarilor.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2278 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Un primar foarte bun

Cristian Poteras a participat activ la modernizarea sectorului 6, nu putem sa nu-i apreciem munca depusa. A finalizat o serie de proiecte foarte interesante si foarte folositoare. Are toate meritele pentru a fi reales in functia de primar.

 

Oare de ce nu sare nimeni sa-l faca portocaliu si pro Basist

si celelate epitete "speciale' cu care sunt gratulati de adversari cei de la PDL?
Ei bine dragi romani cu precadere cei din sector 6, voi cei multi care-l votati, sa stiti ca omul acesta este un PDL-ist.
Si ca el sunt multi alti PDListi buni. Sigur, sunt si rai, numai ca acest PDL, cu buni si rai, a salvat Romania, intr-un moment extrem de greu de la dezastru.
Daca nu puteti fi recunoscatori votandu-l, macar aveti decenta de a nu mai da intr-un partid si el romanesc, aflat intr-un moment dificil.
Este ca si cum, dupa ce un frate iti da un rinichi salvandu-te de moarte, iar mai apoi imbolnavindu-se si el tu nu doar ca-i intorci spatele, dar incerci sa-l si dobori.Urat.

Pentru Razvan Zaharia .....

Asa este !!! La studiile pe care le are , citeste etichetele de pe sticle mai iute decat alt betiv ordinar inca chirias la un vestit Palat ,sigur ca este the best !!! Daca nu era madam plescoi nici nu exista acest mafiot nenorocit !!! Hai la vot !!! Dar sa fiti treji !!! Apropo , ati luat banii online pemntru aceasta campanie ??? Ca neam nu esti cu jegul asta de limbist pervers !!! Ai auzit Razvane de cuvantul asta : Normalitate ??? Corectitudine ?? Nu cred !!!! Ai curajul sa mai postezi si Duminica seara ???

 

c

Realizari nu vorbe, trebuie apreciat Poteras pentru ce a facut

 

comm

nu stiu de ce se dau comenturi cu mafioti sau mafia portocalie...frate, comentati aiurea ....persoana respectiva si-a facut treaba, chiar foarte bine dupa parerea mea ...daca tie nu iti convine..voteaza pe altcineva, e foarte simplu...nu te obliga nimeni sa votezi cu el..toti se cred destepti din fata calculatorului
stima
multumesc

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor