Cristian Preda: Emil Boc nu mi-a reprosat nimic in mod special

Marti, 03 August 2010, ora 16:25
2168 citiri
Cristian Preda: Emil Boc nu mi-a reprosat nimic in mod special

Europarlamentarul Cristian Preda s-a intalnit marti cu presedintele PD-L Emil Boc, iar discutiile au fost amiabile.

Preda a declarat ca premierul nu i-a reprosat nimic in legatura cu declaratiile critice, facute in ultima perioada, la adresa sa si a Guvernului.

"Nu mi-a reprosat nimic in mod special, a fost o intalnire foarte buna. Am avut un schimb de opinii despre ceea ce inseamna guvernarea", a declarat Cristian Preda.

Europarlamentarul s-a intalnit cu liderii PD-L, dupa ce BPN al partidului a decis, luni, sa-l invite pe acesta la o discutie cu conducerea formatiunii.

Cristian Preda a declarat, marti dimineata, pentru Ziare.com ca va merge la aceasta intalnire si ca va fi o discutie amicala.

"Voi merge la intalnire. Va fi o discutie amicala, asa se anunta. Adica asa a fost anuntata. Nu pot sa prezum desfasurarea lucrurilor", a declarat Preda.

Europarlamentarul a tinut sa precizeze ca isi sustine in continuare afirmatiile in legatura cu guvernarea Boc, afirmand ca "nu imi schimb opiniile in functie de interlocutori".

Preda: Boc vrea sa ne duca pe Luna cu bicicleta

Cristian Preda a declarat luni la RFI ca efectul guvernarii Boc este cresterea in sondaje a PSD-ului, dar si o diminuare a economiei mai severa decat anunta premierul.

"E grav ca Emil Boc lucreaza in favoarea PSD, pentru ca efectul guvernarii lui Boc este reluarea unei anumite tendinte in opinie, pe care o aveam la inceputul anilor 2000 si anume plasarea PSD-ului intr-o pozitie de partid dominant pe scena", a declarat Cristian Preda.

Europarlamentarul a precizat ca trebuie ca premierului sa i se sugereze o alta cale de a-si atinge obiectivele.

PD-L il invita pe Cristian Preda la discutii

Dupa declaratiile lui Preda, BPN al PD-L a decis, luni, sa-l invite pe europarlamentar la o discutie cu conducerea partidului, a afirmat vicepresedintele Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat insa ca fostul consilier prezidential nu este chemat pentru o "judecata", ci pentru a i se cunoaste opinia in privinta situatiei actuale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristian Preda Boc, #Preda intanire PDL, #Preda repros Boc PDL , #Emil Boc
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Omul a simtit nevoia sa fie informat personal . Inseamna ca tine televizorul deschis numai pe Antena 3 .....