Preda, despre alianta Geoana-Vanghelie: E fuziunea Cartierului Primaverii cu Piata Ferentari

Duminica, 01 Februarie 2015, ora 19:12
3062 citiri
Preda, despre alianta Geoana-Vanghelie: E fuziunea Cartierului Primaverii cu Piata Ferentari
Foto: Facebook/Cristian Preda

Europarlamentarul Cristian Preda apreciaza ca noua initiativa politica a lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie reprezinta "fuziunea Cartierului Primaverii cu Piata Ferentari".

"Alianta lui Mircea Geoana cu Marian Vanghelie e fuziunea Cartierului Primaverii cu Piata Ferentari. Dintre tarile foste comuniste, doar Romania ofera stangii oportunitatea de a se (re) defini ca mariajul unei optiuni pro-americane radicale cu iletrismul agresiv", scrie Preda pe Facebook.

Geoana si Vanghelie si-au lansat partidul: Sultanatul politic Ponta se va incheia

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au lansat, duminica, la Romexpo, Grupul de initiativa pentru Noul Proiect Social Democrat.

Senatorul Mircea Geoana a afirmat ca in urmatoarele doua saptamani va exista o noua majoritate parlamentara si un nou guvern, iar "sultanatul politic al lui Victor Ponta se va incheia".

Geoana, noi detalii despre partidul pe care vrea sa il infiinteze (Video)

Peste 1.000 de persoane au participat duminica, la Romexpo, la lansarea grupului de initiativa a Noului Proiect Social Democrat.

Alaturi de initiatori, se afla o serie de parlamentari intre care Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tataru, Catalin Croitoru, Petre Petrescu, Florentin Gust, Valer Marian. Intre initiatorii grupului, se mai afla consilierii lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie, Ana Catauta si Bogdan Georgescu.

#Preda partid nou Geoana, #Geoana Vanghelie partid nou , #europarlamentar