Dan Sova: Toti care intra in conflict cu Elena Udrea sunt dati afara din PDL

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 21:10
3020 citiri
Dan Sova: Toti care intra in conflict cu Elena Udrea sunt dati afara din PDL
Foto: Antena 3

Toti democrat-liberalii care intra in conflict cu Elena Udrea sunt dati afara din PDL de catre presedintele Traian Basescu, considera fostul purtator de cuvant al PSD, Dan Sova.

"Cristian Preda a fost dat afara din partid de Traian Basescu pentru simplul motiv ca nu poti sa ramai in PDL daca ai un conflict cu Elena Udrea. Toti care intra in conflict cu Elena Udrea sunt dati afara din partid de Traian Basescu", a declarat Dan Sova, luni seara, prezent intr-o emisiune difuzata de Antena 3.

Cezar Preda: Am avut mari emotii sa nu fiu eu dat afara din partid, din cauza numelui

Totodata, Sova sustine ca si pe Monica Macovei, in prezent europarlamentar din partea PDL, o pandeste excluderea din partid in contextul in care il sustine pe Cristian Preda.

"Daca doamna Macovei, care il sustine pe domnul Cristian Preda, intra in conflict cu Elena Udrea, nu este exclus sa fie data afara din PDL", a adaugat fostul purtator de cuvant al PSD.

Cristian Preda, despre excluderea sa: Este un abuz pus la cale de Elena Udrea!

Si Cristian Preda considera ca decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este "un abuz pus la cale de Elena Udrea", "o capcana" in care a cazut conducerea partidului, el precizand ca isi va face dreptate: "Este un abuz pus la cale de Elena Udrea, o forma fara fond a politicii romanesti".

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobata, luni, de conducerea partidului. Decizia a fost luata cu 30 de voturi "pentru" si doua voturi "impotriva".

#Dan Sova conflict Elena Udrea afara, #Cristian Preda exclus PDL Elena Udrea, #Cristian Preda exclus PDL , #exclus PDL