Intalnirea Udrea-Basescu: Cristian Preda, "soldat credincios", publica mesajul PMP despre "momentul istoric"

Miercuri, 20 August 2014, ora 23:35
7187 citiri
Intalnirea Udrea-Basescu: Cristian Preda, "soldat credincios", publica mesajul PMP despre "momentul istoric"

Vicepresedintele PMP Cristian Preda a publicat miercuri seara pe Facebook un mesaj despre care spune ca a venit din partea departamentului de comunicare al partidului si care arata ce trebuie transmis in spatiul public despre intalnirea care a avut loc intre presedintele Traian Basescu si candidatul formatiunii la prezidentiale, Elena Udrea.

Udrea, dupa intalnirea cu Basescu: Inca sunt in echipa presedintelui, mi-as dori sa fiu candidatul sau favorit

Traian Basescu: Categoric o sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

"Nu am participat la intalnirea membrilor PMP cu presedintele Basescu, dar departamentul de comunicare s-a ingrijit sa-mi trimita mesajele care trebuie plasate in spatiul public.

Eu, soldat credincios, copiez aici primele doua fraze, respectand cu sfintenie ortografia si fara a face vreun comentariu:

'A fost o intalnire la nivel inalt, intre doi presedinti ai Romaniei, intre actualul Presedinte al Romaniei si viitorul Presedinte al Romaniei. A fost aproape un moment istoric: am vazut mai natural ca niciodata o predare de stafeta' ", scrie pe Facebook Cristian Preda.

Unul dintre comentatori este chiar Sebastian Lazaroiu, care a rectionat cu un "my God", urmat de un emoticon trist.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca in mod "categoric" o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, deoarece ea este candidatul Partidului Miscarea Populara in cursa pentru Presedintia Romaniei.

Despre Elena Udrea, seful statului a spusc ca este "un om pragmatic, care stie sa-si faca treaba, si un om loial".

Efectul Udrea: Tariceanu in turul al doilea - Interviu cu Cristian Preda

Presedintele PMP, Elena Udrea, a mers miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni pentru a-i cere presedintelui Traian Basescu sa semneze pe lista de sustinatori ai candidaturii sale la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

#Cristian Preda Facebook, #mesaj PMP intalnire Udrea Basescu, #comunicare PMP Facebook , #Partidul Miscarea Populara