Candidatii isi ascut sabiile pentru confruntarea din decembrie - Sarbu si Preda, cearta in direct

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 09:24
3134 citiri
Candidatii isi ascut sabiile pentru confruntarea din decembrie - Sarbu si Preda, cearta in direct

Alegerile parlamentare bat la usa, iar candidatii isi ascut sabiile pentru campania care va incepe in curand.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda si vicepresedintele PSD Ilie Sarbu s-au certat in direct, la televizor, aruncandu-si acuzatii legate de potenta ori "trasul sforilor" in politica.

Scandalul a inceput, la Romania Tv, de la schimbul de replici dintre Preda si Cristiana Anghel, invatatoarea care a fost in greva foamei si care acum candideaza la parlamentare din partea PC.

Pedelistul a etichetat-o pe Cristiana Anghel drept "doamna pe care a recuperat-o Dan Voiculescu".

"Nu puteti sa ignorati dumneavoastra un caz ca al doamnei Anghel", i-a sarit in aparare socrul premierului, Ilie Sarbu.

"Din start ati jignit-o pe doamna Anghel spunand ca nu stiti cine e, ca nu va intereseaza. Din turnul dvs. de fildes nu va intereseaza nimic. Aveti dispret pentru oameni. E un caz care s-a apropiat de moarte si dvs nu v-a pasat. Ati stat la Bruxelles in hoteluri de lux si dansa a stat in spital, la un pas de moarte...", a continuat pesedistul.

"Acesta este un atac la persoana... V-ati introdus toata familia in politica si ati tras sfori ca ginerele dumneavoastra sa...", a replicat Preda.

"Pe dumneavoastra v-a adus Basescu in politica. N-ati fi fost in stare sa ajungeti in politica. Dumneavoastra in politica nu sunteti potent, nu aveti putere", l-a intrerupt Ilie Sarbu.

Cristian Preda nu s-a lasat mai prejos si a invocat "alianta agramatilor", taxand-o astfel si pe Cristiana Anghel care, anterior, declarase despre Elena Udrea ca si-a luat "plovar".

"Pot sa spun ceva? Sau sunteti stapan pentru ca sunteti ruda cu primul ministru si credeti ca trebuie sa inchideti gura la toata lumea. (...) Este inacceptabil ca alianta agramatilor... Va cer sa fiti de acord ca trebuie sa avem grija de limba romana", a continuat prim-vicepresedintele PDL.

"Am stalcit un cuvant, eu nu am agramat poporul roman asa cum a facut partidul domniei sale", s-a aparat invatatoarea grevista.

"Nu exista verbul a agrama. Cautati in dictionar sa vedeti ca nu exista", a replicat Preda.

Anterior, la acelasi post de televiziune, pesedistul Codrin Stefanescu se certa cu Monica Tatoiu.

"Daca va enervati iarasi, va dau o pastila", i-a spus Stefanescu, iar o grimasa a Monicai Tatoiu i-a dat acestuia o noua ocazie de a ataca:

"Dar urat va strambati, doamna Tatoiu, dar urat va strambati. Sunati la 112 ca e nevoie de o salvare in emisiune... Ne facem datoria sa va protejam ca poate lesinati aici in emisiune", a spus pesedistul.

Vasile Dîncu, despre posibila destrămare a coaliției: "Noi suntem în politică, nu la mănăstire"
Vasile Dîncu, despre posibila destrămare a coaliției: "Noi suntem în politică, nu la mănăstire"
Vasile Dîncu, europarlamentar și președintele Consiliului Național al PSD, a negat zvonurile despre destrămarea coaliției în acest an. Totuși, social-democratul a explicat că utilitatea...
Adversarii Ursulei von der Leyen. Care sunt cele 3 grupuri suveraniste din Parlamentul European și ce le diferențiază
Adversarii Ursulei von der Leyen. Care sunt cele 3 grupuri suveraniste din Parlamentul European și ce le diferențiază
Ursula von der Leyen și-a asigurat un nou mandat în funcția de președinte al Comisiei Europene, cu susținere masivă. Între timp, opoziția ”de dreapta" e destul de palidă și de...
#Cristian Preda cearta Ilie Sarbu, #Sarbu socru Ponta scandal, #Preda potent scandal Sarbu , #PDL
  1. Vasile Dîncu, despre posibila destrămare a coaliției: "Noi suntem în politică, nu la mănăstire"
  2. Adversarii Ursulei von der Leyen. Care sunt cele 3 grupuri suveraniste din Parlamentul European și ce le diferențiază
  3. Băsescu, scenariu bombă pentru maximizarea șanselor Kamalei Harris: „Biden să se retragă și din funcția de președinte”
  4. Un nou candidat intră în ring pentru alegerile prezidențiale. Politicianul a avut portofolii de ministru în trei guverne
  5. Mănăstirea din România care se delimitează de comportamentul Dianei Șoșoacă din PE: ”Este contrar Creștinismului”
  6. Traian Băsescu, avertisment sumbru: „România nu este pregătită să țină piept unei invazii ruse, să spunem 30 de zile”
  7. Traian Băsescu consideră că a fost cel mai bun, dar și cel mai rău președinte al României: „Depinde la ce televizor vă uitați”
  8. Analiza lui Băsescu privind prezidențialele: "Sunt cele mai necinstite alegeri". Pe cine vede fostul președinte intrând în al doilea tur
  9. Burduja anunță când va exista o definiție a consumatorului vulnerabil. Ce se întâmplă cu prețul la energie electrică
  10. Cum a dus Diana Șoșoacă circul din Parlamentul României la Bruxelles. Politicienii care ne-au făcut țara de râs în ultimii 17 ani