Candidatii isi ascut sabiile pentru confruntarea din decembrie - Sarbu si Preda, cearta in direct

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 09:24
3134 citiri
Candidatii isi ascut sabiile pentru confruntarea din decembrie - Sarbu si Preda, cearta in direct

Alegerile parlamentare bat la usa, iar candidatii isi ascut sabiile pentru campania care va incepe in curand.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda si vicepresedintele PSD Ilie Sarbu s-au certat in direct, la televizor, aruncandu-si acuzatii legate de potenta ori "trasul sforilor" in politica.

Scandalul a inceput, la Romania Tv, de la schimbul de replici dintre Preda si Cristiana Anghel, invatatoarea care a fost in greva foamei si care acum candideaza la parlamentare din partea PC.

Pedelistul a etichetat-o pe Cristiana Anghel drept "doamna pe care a recuperat-o Dan Voiculescu".

"Nu puteti sa ignorati dumneavoastra un caz ca al doamnei Anghel", i-a sarit in aparare socrul premierului, Ilie Sarbu.

"Din start ati jignit-o pe doamna Anghel spunand ca nu stiti cine e, ca nu va intereseaza. Din turnul dvs. de fildes nu va intereseaza nimic. Aveti dispret pentru oameni. E un caz care s-a apropiat de moarte si dvs nu v-a pasat. Ati stat la Bruxelles in hoteluri de lux si dansa a stat in spital, la un pas de moarte...", a continuat pesedistul.

"Acesta este un atac la persoana... V-ati introdus toata familia in politica si ati tras sfori ca ginerele dumneavoastra sa...", a replicat Preda.

"Pe dumneavoastra v-a adus Basescu in politica. N-ati fi fost in stare sa ajungeti in politica. Dumneavoastra in politica nu sunteti potent, nu aveti putere", l-a intrerupt Ilie Sarbu.

Cristian Preda nu s-a lasat mai prejos si a invocat "alianta agramatilor", taxand-o astfel si pe Cristiana Anghel care, anterior, declarase despre Elena Udrea ca si-a luat "plovar".

"Pot sa spun ceva? Sau sunteti stapan pentru ca sunteti ruda cu primul ministru si credeti ca trebuie sa inchideti gura la toata lumea. (...) Este inacceptabil ca alianta agramatilor... Va cer sa fiti de acord ca trebuie sa avem grija de limba romana", a continuat prim-vicepresedintele PDL.

"Am stalcit un cuvant, eu nu am agramat poporul roman asa cum a facut partidul domniei sale", s-a aparat invatatoarea grevista.

"Nu exista verbul a agrama. Cautati in dictionar sa vedeti ca nu exista", a replicat Preda.

Anterior, la acelasi post de televiziune, pesedistul Codrin Stefanescu se certa cu Monica Tatoiu.

"Daca va enervati iarasi, va dau o pastila", i-a spus Stefanescu, iar o grimasa a Monicai Tatoiu i-a dat acestuia o noua ocazie de a ataca:

"Dar urat va strambati, doamna Tatoiu, dar urat va strambati. Sunati la 112 ca e nevoie de o salvare in emisiune... Ne facem datoria sa va protejam ca poate lesinati aici in emisiune", a spus pesedistul.

Citește și:
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
#Cristian Preda cearta Ilie Sarbu, #Sarbu socru Ponta scandal, #Preda potent scandal Sarbu , #PDL