Ziare.com

Cristian Preda: Nu am fost invitat la BPN, am venit sa ma apar si sa acuz

Luni, 03 Iunie 2013, ora 12:11

   

Cristian Preda: Nu am fost invitat la BPN, am venit sa ma apar si sa acuz
Europarlamentarul Partidului Democrat Liberal Cristian Preda a declarat luni ca a venit la sedinta Biroului Permanent National al partidului pentru a se apara, el precizand ca vrea sa acuze conducerea formatiunii de nerespectarea statutului.

"N-am fost invitat, insa am venit sa ma apar pentru ca peste tot acolo unde esti acuzat ai dreptul la aparare, doar in regimurile totalitare nu se respecta acest drept.

Am venit sa ma apar, am venit de asemenea sa acuz in fata conducerii partidului, in BPN, responsabilii partidului nostru care refuza sa aplice statutul. Daca e de gasit cineva vinovat pentru starea de lucruri din acest moment, acela e presedintele partidului Vasile Blaga pentru ca refuza sa aplice dispozitia din statut care ii cere sa constituie un Guvern din umbra ca principal instrument de opozitie.

Am auzit acum ca a cerut sa se faca la toamna, nu putem sa amanam intrarea in opozitie luni si ani in sir, le voi spune colegilor mei din BPN ca sunt vinovati pentru ca acuzatiile lansate public la adresa unor fosti ministri, precum Daniel Funeriu si Teodor Baconschi, au fortat plecarea acestora din partid. E o pierdere pentru partid.

Sever Voinescu: Daca vreun reformist va fi exclus din PDL, demisionam toti

Eu nu am nimic cu PDL, am cu aceasta conducere care vrea sa provoace daune partidului care trebuie sa faca in acest moment opozitie pentru a nu lasa tara pe mana USL", a declarat Preda, care a venit la sedinta Biroului Permanent National al PDL.

El a adaugat ca nu are de gand sa-si dea demisia si ca se va bate pentru respectarea regulilor.

Biroul Permanent National al Partidului Democrat Liberal va lua in discutie, in sedinta de luni, aplicarea unei posibile sanctiuni in cazul europarlamentarului Cristian Preda, a declarat liderul democrat-liberalilor Vasile Blaga inainte de reuniune.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 139 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

dle Blaga

de ce nu constitui mai repede guvernul din umbra, principalul instrument de opozitie?
Si pune-l pe acest Preda prim ministru, sa vezi dupa aia opozitie...pana ajungeti la o noua guvernare!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor