Cristi Preda anunta generatia "Ungureanu" din PDL si ii ataca pe Boc si tripleta BVB

Vineri, 30 Martie 2012, ora 20:20
3140 citiri
Cristi Preda anunta generatia "Ungureanu" din PDL si ii ataca pe Boc si tripleta BVB

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris pe blog ca exista o noua generatie in PDL, care se poate purta numele premierului Mihai Ungureanu, pe care o compara cu "garda veche", despre care spune ca a aratat dispret pentru pedelistii mai noi.

"Un lucru e clar: tripleta (Berceanu, Videanu, Blaga - n.red) si generatia pe care o reprezinta nu au resurse pentru a asigura succesiunea lui Boc si a lui Traian Basescu. Tot ceea ce pot face - tot ceea ce au aratat ca sunt dispusi sa faca - e sa arunce cu noroi in nou-venitii din PDL sau in oamenii independenti care vor cu disperare o alternativa.

Cezar Preda, Radu Berceanu si Ioan Oltean sunt reprezentativi pentru dispretul cu care am fost tratati toti cei care am intrat in PDL in ultimii ani, pentru dispretul cu care vorbesc pedelistii "adevarati" despre oamenii liberi si independenti.

De fapt, ceea ce "greii" nu au vazut e ca o alta generatie politica s-a nascut. Spuneti-i cum vreti: generatia 2012, generatia Ungureanu, nu are importanta. Generatia aceasta e in PDL, e si in afara PDL. Partizani si nepartizani", a scris pe blog Cristian Preda.

El a criticat declaratia lui Emil Boc referitoare la faptul ca Radu Berceanu, Adriean Videanu si Vasile Blaga sunt "pedelisti adevarati", considerand ca e "penibila" o asemenea raportare.

"Dupa ce Emil Boc a castigat mandatul de presedinte al PDL divortand de celebra tripleta BVB (Blaga, Videanu, Berceanu), acum tot Emil Boc spune ca acestia sunt 'adevaratii pedelisti'. Ceva e in neregula. Ori anul trecut Emil Boc s-a sprijinit (cu buna stiinta?) pe 'pedelisti neadevarati', ori in clipa de fata fostul premier schimba macazul, pentru ca tripleta sa nu fie tentata sa il urmeze pe S.Frunzaverde.

De fapt, ambele variante sunt un dezastru. De ce? Pentru ca ele leaga destinul unui partid politic de trei nume, indiferent ca sunt privite ca referinte de urmat sau, dimpotriva, ca adversari buni de pus la zid. Ceilalti sunt membri de categoria a doua. A fost penibil, e si acum penibil. Acest tip de politica nu mai poate continua", mai considera Cristian Preda.

L.L.

Citeste si:
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului anunță fonduri uriașe pentru ”Casa Verde Fotovoltaice”. Când se va relua depunerea dosarelor
Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a anunțat marți, 25 ianuarie, că are ca obiectiv alocarea unui miliard de euro până în anul 2024 pentru programul prin care populaţia poate cumpăra, cu...
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii anunță că PSD va cere renegocierea cheltuielor cu pensiile din PNRR. Riscurile deciziei
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat marți, 25 ianuarie, că PSD va cere în coaliție renegocierea cu Comisia Europeană a plafonului de cheltuieli pentru pensii din PNRR. În prezent,...