Cristi Preda cere demisia lui Ponta si Rus: Spitalul, un ascunzis pentru Nastase

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 13:59
2635 citiri
Cristi Preda cere demisia lui Ponta si Rus: Spitalul, un ascunzis pentru Nastase
Foto: nasul.tv

Europarlamentarul PDL Cristian Preda este de parere ca nu doar ministrul de Interne, Ioan Rus, trebuie sa-si dea demisia, ci si prim-ministrul Victor Ponta, deoarece acestia stiau ca spitalul este "doar un ascunzis" pentru Adrian Nastase.

"Publicul nu a stiut cu certitudine ce s-a petrecut in seara in care parintele spiritual al lui Ponta a aflat ca trebuie sa stea doi ani la inchisoare.

Dar Ponta si Rus au aflat inca de atunci care e starea de sanatate a fostului premier, acum condamnat. Altfel spus: ei au stiut ca Nastase poate fi incarcerat si ca spitalul e doar un ascunzis", a scris Cristi Preda, pe blogul sau.

Europarlamentarul PDL noteaza ca "cei doi au cautat sa traga profit politic de pe urma emotiei create de ipoteza sinuciderii".

"Au folosit si confuzia pacient-condamnat, si secretul medical, si invective la adresa celor care cereau ca decizia justitiei sa fie pusa in aplicare. Am spus acum cateva zile ca e vorba despre cinism. E mai mult decat atat: e vorba despre iresponsabilitate politica.

Iar daca e adevarat ca, in loc sa apere aplicarea legii, premierul si ministrul sau de Interne au cautat o vizuina pentru Nastase si, stimuland emotia, s-au gandit cum sa castige niste voturi, ei trebuie sa plece acasa", mai afirma Cristian Preda.

Ponta: Nu se impune schimbarea ministrului Ioan Rus

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu se impune schimbarea ministrului de Interne, Ioan Rus. De asemenea, Ponta si-a afirmat convingerea ca reprezentantii Ministerului de Interne si medicii si-au facut datoria in privinta felului in care au abordat cazul lui Adrian Nastase.

F.N.

#Cristian Preda spital ascunzis Nastase, #Cristian Preda demisie Rus, #Cristian Preda demisie Ponta, #Victor Ponta demitere Ioan Rus, #Adrian Nastase impuscat internat spital , #PDL