Cristi Preda: Demisia lui Boc inainte de parlamentare, sinuciderea PDL

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 19:34
2017 citiri
Cristi Preda: Demisia lui Boc inainte de parlamentare, sinuciderea PDL
Foto: Facebook

Demisia lui Emil Boc de la conducerea PDL - pe fondul acuzatiilor care i-au fost aduse ca urmare a rezultatelor slabe de la alegerile locale - inainte de alegerile parlamentare, din toamna, este o "idee sinucigasa", considera europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda.

"In conditiile in care E. Boc a fost printre putinii lideri ai partidului care au avut curajul sa participe la scrutin si in conditiile in care a si castigat Primaria Clujului, ideea ca el sa plece inaintea scrutinului de la toamna e sinucigasa. Ce va fi maine (joi - n. red.), la Colegiul Director? Sunt ingrijorat. Sper totusi ca tabara rationala sa aiba castig de cauza", scrie Cristian Preda pe blogul personal intr-un text publicat miercuri.

Berceanu cere demisia conducerii PDL: Trebuie sa se dea la o parte (Video)

Eurodeputatul PDL adauga ca, spre surprinderea lui, exista "pedelisti care considera ca infrangerea de duminica nu a fost suficient de penibila": "Asa ca tin cu tot dinadinsul sa infatiseze PDL intr-o lumina si mai ridicola decat cea pe care ne-au oferit-o pana acum unii dintre ei".

Nu in ultimul rand, Preda il nominalizeaza, voalat, pe Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei, drept "unul dintre vinovatii principali ai derivei" potrivit careia PDL nu a avut rezultate atat de slabe la locale.

"Ieri (marti - n. red.), unul dintre vinovatii principali ai derivei spunea ca a facut un scor exceptional, intrucat putea fi mai rau de 15%. Azi (miercuri - n. red.), pedelisti care s-au ferit sa candideze sau care au obtinut scoruri foarte mici in competitia de la locale ii cer lui Emil Boc sa demisioneze de la sefia PDL", potrivit lui Cristian Preda.

Prigoana: Scorul obtinut de PDL este senzational (Video)

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, a spus, luni dupa-amiaza, ca scorul pe care l-a obtinut la alegeri reprezinta "un succes", iar rezultatul PDL-ului este "senzational".

"15% e un succes pentru mine. Ma asteptam la un procent de 10%. Scorul pe care l-a obtinut PDL este senzational. Era un dezastru daca reusea sa castige 2%", a declarat Silviu Prigoana.

A.T.

#Cristian Preda demisie Emil Boc sinucigasa, #plecare Emil Boc sinucidere PDL, #demisie conducere PDL, #Silviu Progoana alegeri rezultat senzational , #PDL