Cristi Preda, intristat de scena politica: Iese Voinescu, intra Becali

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 15:29
3343 citiri
Cristi Preda, intristat de scena politica: Iese Voinescu, intra Becali

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda deplange decizia colegului sau Sever Voinescu de a se retrage din Parlament, remarcand ca anuntul pedelistului s-a suprapus cu ziua in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la parlamentare pe listele PNL.

"Stiam, de cateva luni bune, de intentia lui Sever Voinescu de a nu mai candida pentru PDL. Nu ma asteptam ca oficializarea ei sa coincida cu anuntul intrarii lui Gigi Becali in PNL. Inteleg, de altfel, tristetea membrilor penelisti care considera manevra lui Antonescu o eroare si o rusine pentru numele de liberal", scrie Cristian Preda pe blogul personal.

Acesta precizeaza ca, "indiferent cine se revendica de la el (numele de liberal - n.red.), acest nume e un apel la decenta".

"E valabil si pentru 'conservatorism', o sursa politica respectabila. Evident, daca nu e maimutarita de cei care vor sa conserve trecutul comunist si au achizitionat eticheta. Sever Voinescu e unul dintre putinii politicieni de la noi care se revendica intelectual de la conservatorism, in sensul sau american, si care traieste in ritmul acestei doctrine", continua democrat-liberalul.

Voinescu: Nu mai candidez la Parlament, imi deschid un cabinet de avocatura

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat vineri ca nu va mai candida pentru un nou post de parlamentar. Vicepresedintele democrat-liberal precizeaza ca va ramane activ in politica, dar ca vrea "o reasezare a prioritatilor".

In ceea ce-l priveste pe Gigi Becali, Preda considera ca ziua in care patronul Stelei a anuntat ca e liberal este "o zi trista pentru toti cei care considera ca politica are nevoie de cuvinte care au miez, nu doar coaja".

Presedintele PNG, Gigi Becali, a confirmat joi seara zvonurile privind o posibila candidatura a sa sub sigla PNL la alegerile parlamentarele din 9 decembrie. Omul de afaceri urmeaza sa candideze intr-un colegiu din sectorul 6, cel mai probabil pentru un post de senator.

Becali candideaza din partea Puterii: Sub sigla USL, nici Obama nu ma bate

Becali a explicat ca se va semna un protocol de sustinere, prin care PNG sprijina USL, el urmand sa candideze din partea PNL in colegiul din sectorul 6.

D.R.

Eveniment Quarterly Report

Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Nicușor Dan susține că a găsit datorii de miliarde de lei la Primăria Capitalei. Gabrielei Firea: ”Marota transformată 100% în minciună”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că i-a lăsat conturile pe minus cu miliarde de lei. Pe de altă parte, În schimb, Gabriela Firea susține că edilul prezintă doar...
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Vâlceanu (PNL): Măsurile fiscale asumate de Guvern vor sărăci românii și vor distruge economia
Deputatul liberal Dan Vîlceanu, fost ministru al Finanţelor, a criticat vineri, 29 septembrie, măsurile fiscale pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului. Acesta...
#Preda reactie Voinescu parlamentare, #Preda rusine Becali PNL, #Becali candideaza PNL , #PDL