Cristi Preda: Trecerea lui Stanisoara la PNL, traducerea neincrederii in Blaga

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 17:55
2076 citiri
Cristi Preda: Trecerea lui Stanisoara la PNL, traducerea neincrederii in Blaga

Europarlamentarul PDL Cristian Preda este de parere ca trecerea prim-vicepresedintelui PDL Mihai Stanisoara la PNL, este "traducerea neincrederii in Vasile Blaga", cel care este considerat "problema" din PDL.

Cristian Preda considera ca plecarea lui Stanisoara este "un efect al autoritatii slabe pe care o exercita Vasile Blaga in PDL".

Stanisoara trece la PNL. PDL: "Bine ca a scapat partidul de un gunoi"

"E traducerea neincrederii in Vasile Blaga. Asta este tot. Daca din pozitia de prim-vicepresedinte care spera sa depuna o motiune, (Mihai Stanisoara - n.red.) a ajuns sa treaca la PNL, o singura explicatie exista si anume neincrederea in ceea ce se intampla in acest moment in PDL. Si este responsabilitatea lui Vasile Blaga", a spus fostul prim-vicepresedinte PDL, pentru Ziare.com.

Intrebat daca plecarea liderului deputatilor PDL nu se datoreaza si promisiunilor din partea liberalilor, europarlamentarul a raspuns: "Pe mine ma intereseaza ce se intampla in PDL, nu ce se intampla in PNL".

"PNL cheama pe toata lumea, bineinteles. Dar problema e Blaga. Daca nici dupa o asemenea plecare, Stanisoara fiind cel pe care el l-a impus la sefia grupului deputatilor, Blaga nu trage o concluzie, inseamna ca suntem intr-o epoca de autism politic", a mai declarat Cristian Preda.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

"Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi. Pentru mine, PDL reprezinta trecutul si PNL reprezinta trecutul si viitorul", a declarat deputatul PDL.

Antonescu: Stanisoara va primi functia de vicepresedinte PNL. Nu e vorba de traseism

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca a decis sa propuna conducerii PNL ca Mihai Stanisoara sa primeasca, prin derogare, functia de vicepresedinte al PNL pe domenii care tin de securitatea nationala.

#Cristian Preda plecare Stanisoara PNL, #Cristian Preda Stanisoara PNL Blaga, #Vasile Blaga problema plecare Stanisoara , #PDL