Cristian Preda ar putea fi exclus din PD-L?

Luni, 22 Martie 2010, ora 12:59
2722 citiri
Cristian Preda ar putea fi exclus din PD-L?

Eurodeputatul Cristian Preda risca sa fie exclus din PD-L, daca va continua sa atace conducerea partidului, sustin surse din partid.

Sursele citate de Q Magazine a precizat ca invingatorii de duminica, greii PD-L care s-au impus in Colegiul Director, sunt nemultumiti ca, desi liberalii din PD-L au obtinut "pastrarea liberalismului in sigla", unii "dintre noii liberali", dupa cum a sustinut un vechi democrat, critica public deciziile liderilor din Modrogan, potrivit surselor.

Preda a mentionat duminica faptul ca putine dintre modificarile la Statutul formatiunii, propuse impreuna cu Monica Macovei, au fost insusite de Colegiul Director al PD-L.

"Am enuntat o serie de principii care fixeaza cadrul optim de definire a partidului. De ce? Pentru ca Statutul era un soi de Dacie facuta prin '92- '93. Noi am pornit de la proiectul unui Ford, sau a unei masini de mare capacitate, din zilele noastre. N-a iesit nici Logan", a comentat ironic democrat-liberalul noul Statut al PD-L, la Realitatea Tv.

In privinta simbolului partidului, care a ramas tot trandafirul, Preda crede ca acesta este asumat de foarte multe partide socialiste. De asemenea, europarlamentarul a mentionat, zambind, ca nu se simte dezamagit, facand referire la momentul in care a glumit si a spus ca ar vrea drept simbol un mar.

"Exista si persoane care sunt atasate de acest simbol. S-au obisnuit sa faca si campanii asa. Nu e esential. Atunci cand pui simbolurile impreuna trandafirul sare in ochi pentru ca...inteapa putin", a adaugat ironic Preda.

"Voi propune partidului, ca sigla, un mar, pentru ca e un semn de sanatate, de deschidere, de simpatie si e un fruct pentru toata lumea. Oricine poate sa manance un mar", declara Preda la inceputul anului.

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...