Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cristian Preda: Cauza succesului USL - preluarea guvernarii

Luni, 11 Iunie 2012, ora 14:57
3854 citiri
Cristian Preda: Cauza succesului USL - preluarea guvernarii
Foto: Facebook

Europarlamentarul PDL Cristian Preda considera ca succesul "semnificativ" al USL are drept cauza esentiala preluarea guvernarii si ca "orice alt element e secundar".

"Intai si-ntai de toate, intrucat traim intr-o cultura democratica, se cuvine sa adresam felicitari invingatorilor de ieri (duminica - n. red.), indiferent de partidul care le-a sustinut candidaturile!

Succesul semnificativ al USL are drept cauza esentiala preluarea guvernarii. Orice alt element e secundar. O dovedesc nu atat rezultatele catastrofale de la Bucuresti (pe care le-am anticipat inainte de caderea lui MRU), cat cele din orasele in care - daca-mi e ingaduita expresia - administratia mai degraba buna din ultimii 3 ani a fost invinsa de guvernarea mai degraba proasta din ultimele 30 de zile", scrie Cristian Preda pe blogul personal intr-un text publicat luni.

Rezultate Alegeri Locale 2012

"'Zestrea guvernamentala' despre care vorbea Matei Dogan in perioada interbelica e, de fapt, foarte actuala la alegerile locale din 2012. Pierderea de teren a dreptei trebuie sa primeasca un raspuns organizational urgent in vederea alegerilor din toamna.

Intr-adevar, guvernarea din urmatorul ciclu electoral nu a fost decisa de votul de ieri (duminica - n. red.). Ea va fi hotarata de ceea ce se intampla in urmatoarele saptamani pentru a putea da o speranta tuturor celor care nu vor ca stanga sa castige cum a facut-o ieri (duminica - n. red.). Democratia din Romania are nevoie de echilibru. O bipolarizare dezechilibrata in vreme de criza e, de fapt, un risc foarte mare", mai scrie Preda.

Nu in ultimul rand, eurodeputatul PDL il felicita pe Emil Boc pentru rezultatele obtinute la in calitate de candidat la Primaria Cluj-Napoca: "Nu pot incheia fara sa-l felicit cu caldura pe Emil Boc, care a dovedit ca parcursul sau in politica nu e incheiat".

Rezultate alegeri Bucuresti 2012

Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat, luni, primele rezultate partiale ale alegerilor locale desfasurate duminica, iar datele ii plaseaza invingatori pe cei de la USL, care au castigat peste jumatate din primarii, consilii judetene si locale.

A.T.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cristian Preda succes USL, #rezultate alegeri locale 2012, #rezultate alegeri locale Bucuresti, #rezultate alegeri Romania , #PDL