Cristian Preda cere PDL sa nu-i mai "intretina narcisismul" lui Antonescu

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 16:00
1978 citiri
Cristian Preda cere PDL sa nu-i mai "intretina narcisismul" lui Antonescu

Europarlamentarul PDL Cristian Preda cere colegilor de partid sa nu se mai manifeste "curtenitor si amabil" cu Crin Antonescu. "Ar trebui sa ne confruntam cu Antonescu, nu sa-i intretinem narcisismul", solicita Preda.

"Orice vorba buna despre PNL venita dinspre PDL e o subminare a sanselor de relansare a principalului partid de Opozitie. Nu doar pentru ca PNL si PDL isi disputa electoratul de centru-dreapta, dar si pentru ca penelistii au un candidat la prezidentiale care are sanse mari doar fiindca e deocamdata singurul care-si asuma competitia.

A spune, in aceste conditii, ca PDL nu exclude o alianta cu PNL sau a sugera ca, intrucat PDL nu are acum un prezidentiabil, Antonescu ar putea fi candidatul unic al dreptei, inseamna a abandona misiunea opozitiei", avertizeaza Cristian Preda pe blog.

Radu F. Alexandru: Facem alianta cu PNL numai daca se recalibreaza - Interviu

Europarlamentarul considera ca "PDL are nevoie urgenta de un candidat care sa fie necrutator cu Antonescu, nu curtenitor si amabil". El crede ca a spera in "refacerea Aliantei DA" este pagubos.

"In competitia cu Antonescu, poti castiga simpatie, in randul publicului larg, mai degraba cautand sprijin intre simpatizantii centristi si printre pesedistii nemultumiti ca trebuie sa sustina un penelist arogant decat intretinand reveria unei refaceri a Aliantei DA.

Centrul e, de fapt, cel care va decide competitia de la anul, nu minoritatea care se auto-identifica la dreapta. Daca PSD va avea un candidat, lucrurile vor arata, desigur, altfel. Deocamdata, insa, ar trebui sa ne confruntam cu Antonescu, nu sa-i intretinem narcisismul!", a concluzionat Preda.

O.A.

Citeste si:
SURSE Cum l-a abandonat Iohannis pe Cîțu: Nu se poate, Florine!
SURSE Cum l-a abandonat Iohannis pe Cîțu: Nu se poate, Florine!
Miercuri seara, într-o discuție informală cu președintele Klaus Iohannis, liderul PNL Florin Cîțu a insistat ca el să rămână propunerea de prim-ministru. În replică, șeful statului i-a...
Dacian Cioloș anunță că USR nu va vota un guvern minoritar condus de Nicoale Ciucă
Dacian Cioloș anunță că USR nu va vota un guvern minoritar condus de Nicoale Ciucă
Președintele USR Dacian Cioloș a anunțat joi dimineață, 21 octombrie, că USR nu va vota un eventual guvern minoritar din care să nu facă parte, chiar dacă liberalii vin cu o altă...
Sursa: Ziare.com