Cristian Preda, despre alegerile din PDL: Nu il voi sustine pe Blaga

Luni, 11 Februarie 2013, ora 17:29
1991 citiri
Cristian Preda, despre alegerile din PDL: Nu il voi sustine pe Blaga
Foto: EVZ

Europarlamentarul PDL Cristian Preda isi manifesta satisfactia ca liderul partidului, Vasile Blaga, "a cedat" si a fixat data pentru alegerile interne. " Nu il voi sustine pe Blaga", a tinut Preda sa precizeze.

"Ca urmare a presiunilor interne, V. Blaga a cedat: nu mai are nevoie de sase luni de analiza a alegerilor din 9 decembrie, ci doar de patru. Astfel, Conventia PDL se va tine pe 23 martie. Actualul presedinte al PDL a anuntat ca va candida. Nu il voi sustine pe Blaga", a scris Cristian Preda pe blog.

Preda ataca dur conducerea PDL: Continua blatul din campanie, ne indreptam spre o fundatura

Cristian Preda a criticat des in ultima vreme actuala conducere a partidului. El l-a acuzat pe Vasile Blaga ca sub pretextul analizei alegerilor, el amana convocarea Conventiei Nationale pentru a-si face campanie in filialele PDL.

"Nu e vorba de nicio analiza si nu reiese din ce s-a spus public pana acum, din vizitele facute de conducere in filiale, ca s-ar fi tras niste invataminte, ca s-ar fi facut niste analize. Nu a fost evocata niciun fel de concluzie, fie ea si partiala, provizorie, locala a analizei facute. Nu e vorba de nicio analiza, ci de cautarea unui sprijin pentru actuala conducere.

Acum se intampla ceva si mai grav. In cautarea acestui sprijin sunt asezati sub stindardul Blaga & Compania si primarii care la alegerile din 9 decembrie au fost de partea USL. Declaratii explicite ale presedintelui partidului, Vasile Blaga, ne spun ca primarii care au sprijinit candidatii USL, unii dintre ei afisandu-se public cu acestia, nu vor fi eliminati dinpartid.

Cred ca exista o singura ratiune pentru aceasta indulgenta maxima: dorinta de a avea un sprijin inclusiv din randul celor care au fost de partea USL. Este o continuare a blatului care a functionat in campania electorala", a declarat Cristian Preda, pentru Ziare.com.

Fost prim-vicepresedinte al PDL, Cristian Preda a demisionat din aceasta functie imediat dupa alegerile parlamentare, solicitand si conducerii partidului sa faca acelasi gest pentru a-si asuma scorul electoral foarte slab.

O.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristian Preda alegeri PDL, #Cristian Preda Conventie PDL, #cristian preda vasile blaga , #PDL