Cristian Preda: Elena Udrea parca e pe Titanic si cere un pahar cu sampanie

Marti, 14 Decembrie 2010, ora 17:30
3064 citiri
Cristian Preda: Elena Udrea parca e pe Titanic si cere un pahar cu sampanie

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda o critica pe Elena Udrea, presedintele organizatiei PD-L Bucuresti si ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, afirmand ca aceasta "a lipsit de la lectia modestiei" si se comporta in politica de parca ar fi "pe Titanic si cere un pahar de sampanie".

In cadrul unui interviu acordat Revistei 22, Preda a mai spus ca Elena Udrea a uitat repede ca in campania electorala prezidentiala nu a aparut prea mult, din cauza lipsei de credibilitate.

"Am remarcat ca in ultima vreme se cam grabeste cu declaratiile. Deunazi spunea ca nimeni nu-i poate cenzura ambitia de a fi premier sau presedinte, aratandu-se de fapt mahnita ca presedintele Basescu nu ii incurajeaza planurile de marire. Mi s-a parut ca a intrecut masura. Presedintele a sustinut ferm feminizarea personalului politic. Auzind-o, mi-am dat seama ca d-na Udrea a lipsit de la lectia modestiei", afirma Cristian Preda, in interviul citat.

Cristian Preda: PSD se dilueaza intr-o compunere cu draci & dracusori

"A uitat cam repede si ca in campania prezidentiala trecuta nu a putut aparea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusa - provizoriu - in guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori imi lasa impresia ca e pe Titanic si cere un pahar cu sampanie", mai spune Preda, despre Elena Udrea.

In privinta propriei sale colaborari cu actualul ministru, Cristian Preda isi aduce aminte ca Elena Udrea i-a propus sa o secondeze la PD-L Bucuresti, dupa care s-a intors impotriva sa. "Mi-a propus sa o secondez la PD-L Bucuresti, iar dupa trei saptamani s-a raliat celor care voiau excluderea mea", afirma europarlamentarul PD-L.

Despre candidatura la Primarie sau la Cotroceni

Intrebat despre o posibila candidatura pentru Primaria Capitalei, Cristian Preda a spus din nou ca nu exclude o lupta pentru fotoliul de primar.

"Am evocat o candidatura pentru a spune ca e nevoie de competitie interna in PD-L. Udrea are meritul de a fi inteles nevoia unui asemenea mecanism si a si anuntat alegeri primare la Bucuresti. Daca voi fi mai bun decat alti pedelisti intr-o asemenea competitie, ma voi angaja in recastigarea Capitalei. Mai ales ca Oprescu nu pare tentat sa continue. Acum un an a fost in cursa pentru Cotroceni si nu a fost deloc convingator", a precizat Cristian Preda.

Daca nu exclude intrarea in cursa pentru Primarie, Preda considera ca este prea devreme pentru a se gandi daca ar putea sa candideze la urmatoarele alegeri prezidentiale.

"Mai e mult pana in 2014! Dupa ce statul a fost diminuat in capacitatea sa de actiune, va trebui sa vedem ce punem in loc. Avem nevoie de un stat pentru cetateni, pentru fiecare cetatean, nu de un stat pentru clienti", afirma Cristian Preda.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Tov. Cristian Preda - Nu "LOVI" in " PIPITELE-P.D.-L. " - LOVESTI - in ROMANIA....