Cristian Preda, ironic fata de plecarea lui Ponta in SUA: E oare la Disneyland?

Joi, 16 Februarie 2012, ora 14:33
1696 citiri
Cristian Preda, ironic fata de plecarea lui Ponta in SUA: E oare la Disneyland?
Foto: Facebook

Euuroparlamentarul PDL Cristian Preda se intreaba ce face presedintele PSD Victor Ponta in Statele Unite ale Americii in contextul in care, desi este plecat de patru zile, nu a spus ce face acolo. Din acest motiv, Preda s-a gandit daca nu cumva Ponta este la Disneyland.

"De patru zile, Ponta a plecat in SUA si nimeni nu stie nimic. Nicio informatie - despre program, agenda sau interlocutori - nu a fost transmisa public. Pana si blogul lui Ponta e mut (...) Sa fie oare fruntasul PSD la Disneyland?", scrie Cristian Preda pe blogul personal intr-un text publicat joi.

Neagu Djuvara: Jos palaria in fata lui Boc, Ponta - marioneta lui Iliescu

Potrivit eurodeputatului democrat-liberal, asemenea situatii - in care nu exista nicio informatie privind agenda unui oficial intr-o tara straina - sunt semnul unui esec.

"De obicei, asemenea situatii sunt semnul unui esec. Spun asta pentru ca atunci cand liderul unui partid de opozitie merge in marile capitale, nu e turist. Comunicate oficiale, ale administratiei sau ale partidelor inrudite, sunt publicate si difuzate opiniei publice din tara de origine a vizitatorului", explica Preda.

E oficial: Ponta pleaca luni in SUA, insotit doar de Corlatean si Dobritoiu

"Victor Ponta a vorbit vreo patru luni despre vizita sa in America. Gurile rele au sustinut ca debarcarea lui Mircea Geoana s-a datorat faptului ca fostul presedinte al Senatului a ajuns pe Noul Continent inaintea sefului pesedist.

Mult discutata a fost si tovarasia lui Crin Antonescu in proiectata calatorie. Au curs rauri de cerneala pentru a evoca detaliile unei vizite anuntate ca istorice", isi sustine Cristian Preda ipoteza potrivit careia vizita lui Ponta in SUA ar putea fi un esec.

Amintim ca liderul PSD a plecat, luni, intr-o vizita in Statele Unite ale Americii, insotit nu de presedintele PNL, Crin Antonescu, asa cum au anuntat cei doi in toamna lui 2011, ci de social-democratul Titus Corlatean si de liberalul Cornel Dobritoiu, responsabilii USL pe zona de Externe si de Aparare.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Cristian Preda Ponta SUA, #Ponta SUA Disneyland, #Victor Ponta vizita SUA, #Victor Ponta pleaca America , #PDL