Cristian Preda: Nu voi fi exclus din PD-L

Luni, 22 Martie 2010, ora 16:42
1825 citiri
Cristian Preda: Nu voi fi exclus din PD-L

Europarlamentarul PD-L, Cristian Preda, dezminte informatiile potrivit carora risca sa fie exclus din partid, daca va continua sa atace conducerea formatiunii. Mai mult, el spune ca a fost incurajat sa isi spuna punctul de vedere.

"Deocamdata nu e niciun fel de semn din interior ca lucrurile ar sta asa. Dimpotriva, a fost incurajata aceasta discutie si ar fi cu totul neasteptat daca s-ar intampla asa ceva (n.r. - sa fie exclus). Dar situatia este sub control.

Dar poate ca cineva din exterior e mai informat decat cei din interior. Eu am participat in ultimele saptamani la numeroase dialoguri. Exista intr-adevar o confruntare de idei, dar mi s-a parut ca mi se accepta acest dialog", a declarat Cristian Preda pentru Ziare.com.

Europarlamentarul a mai precizat ca atat el cat si colega sa Monica Macovei vor continua sa isi spuna punctul de vedere, chiar daca nu toti membrii PD-L sunt de acord cu ceea ce afirma ei.

"Asa cum am spus, nimeni nu poate sa imi ia nici blogul, nici libertatea de exprimare. In plus, accept ca exista doar o victorie partiala in confruntarea pe care am lansat-o impreuna cu Monica Macovei cu mentalitati vechi, cu proceduri putin prafuite.

Nu cedam, ne vom bate pentru aceste principii si vom izbavi, sunt convins de asta. Nu acum, dar in viitor victoria va fi a noastra", a precizat Cristian Preda.

Potrivit Q Magazine, eurodeputatul Cristian Preda risca sa fie exclus din PD-L, daca va continua sa atace conducerea partidului.

Cristian Preda ar putea fi exclus din PD-L?

Surse citate de revista au spus ca invingatorii de duminica, greii PD-L care s-au impus in Colegiul Director, sunt nemultumiti ca, desi liberalii din PD-L au obtinut "pastrarea liberalismului in sigla", unii "dintre noii liberali", dupa cum a sustinut un vechi democrat, critica public deciziile liderilor din Modrogan.

Preda a mentionat duminica faptul ca putine dintre modificarile la Statutul formatiunii, propuse impreuna cu Monica Macovei, au fost insusite de Colegiul Director al PD-L.

Citește și:
Ciucu, comentariu deplasat privind construirea spitalului ”Dăruiește Viață”: ”Când compari un Logan cu un Ferrari”
Ciucu, comentariu deplasat privind construirea spitalului ”Dăruiește Viață”: ”Când compari un Logan cu un Ferrari”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că va construi în sector un nou spital, cu o investiție de 160 de milioane de euro. Totuși, a simțit nevoia să facă un comentariu deplasat,...
Motivul invocat de Guvern pentru care nu aprobă legile educației în ședința de vineri
Motivul invocat de Guvern pentru care nu aprobă legile educației în ședința de vineri
Proiectele de legi ale Educației nu figurează pe ordinea de zi a ședinței de Guvern, motivul principal fiind că ministrul Educației Ligia Deca este încă în izolare, fiind bolnavă de...
#cristian Preda PDL, #Preda exclus PDL, #Congres PDL preda , #PDL