Cristian Preda numara gafele lui Victor Ponta: Doua intr-o singura zi

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 19:54
2623 citiri
Cristian Preda numara gafele lui Victor Ponta: Doua intr-o singura zi
Foto: facebook.com

Nicio zi fara noi tatonari intre europarlamentarul PDL Cristian Preda si liderii PSD. De aceasta data, eurodeputatul a ajuns la concluzia ca presedintele PSD Victor Ponta a facut doua gafe majore intr-o singura zi.

"Prima se refera la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. CEDO a stabilit de curand ca reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor nu e o problema de drepturile omului. De altfel, acest adevar elementar era deja continut de jurisdictia Curtii.

Cristian Preda: Sper ca Romania sa nu-si asume taxa pe tranzactii financiare

Refuzand sa accepte ca nu orice lucru dezagreabil ridica o problema de drepturile omului, Victor Ponta a declarat ca va continua sa incurajeze cetatenii sa dea in judecata statul pentru reducerea salariilor cu o patrime.

De ce? Pare cu totul irational. Nu e posibila decat o explicatie: Ponta mizeaza pe ignorarea informatiei despre decizia CEDO si doreste sa intretina contestarea pornind de la aceasta manipulare grotesca", scrie europarlamentarul PDL Cristian Preda pe blogul personal intr-un text publicat marti.

"A doua gafa a venit pe seara. Ponta a fost invitat la TVR si a facut cu greu fata intrebarilor unei jurnaliste. Obisnuit cu atmosfera mai-mult-decat-prietenoasa din studiourile aliatului sau Voiculescu, Victor Ponta a acuzat-o de partizanat pe jurnalista de indata ce aceasta i-a pus intrebari directe si i-a cerut sa argumenteze.

Pentru a o intimida, Ponta a sustinut ca jurnalista e obligata sa-l menajeze pentru ca e platita din bugetul public, in timp ce... el nu e. Cum este putin probabil ca Victor Ponta sa nu stie ca Parlamentul e sustinut de la buget, ramane o singura ipoteza: desi poate parea surprinzator, nu e exclus ca fruntasul PSD sa fi considerat ca e indreptatit sa spuna - in ceea ce-l priveste - orice, adevarul fiind o chestiune marginala si irelevanta", a adaugat democrat-liberalul.

Cristian Preda: Propunerea lui Laszlo Tokes ar condamna maghiarii la ghetoizare

Nu in ultimul rand, Cristian Preda spune ca ar exista o legatura intre cele doua gafe, sugerand ca singura conexiune intre cele doua greseli este insusi presedintele social-democratilor, Victor Ponta.

A.T.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cristian Preda gafe Victor Ponta, #razboi Preda PSD, #Cristian Preda europarlamentar , #PDL