Cristian Preda o sprijina pe Sulfina Barbu si-l ataca din nou pe Piedone

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 14:33
1648 citiri
Cristian Preda o sprijina pe Sulfina Barbu si-l ataca din nou pe Piedone
Foto: Facebook

Europarlamentarul PDL Cristian Preda sprijina candidatura colegei de partid Sulfina Barbu la Primaria sectorului 4 din Capitala.

"Salut cu multa caldura candidatura Sulfinei Barbu la Primaria sectorului 4. Sunt membru al organizatiei PDL din acest sector si voi sprijini campania colegei mele (...) Experienta administrativa a Sulfinei Barbu e cu mult mai semnificativa decat cea a lui C. Popescu Piedone", scrie Cristian Preda pe blogul personal intr-un text publicat joi.

Sulfina Barbu candideaza din partea PDL la Primaria Sectorului 4 - surse

"E prima data cand un fost ministru decide sa intre intr-o competitie pentru un sector din Bucuresti, dupa ce Traian Basescu a inaugurat seria fostilor ministri care au concurat pentru Primaria Generala (ramanand pana astazi si singurul dintre acestia care a castigat fotoliul de primar)", aminteste eurodeputatul.

In opinia lui Cristian Preda, Sulfina Barbu are, in comparatie cu Cristian Popescu Piedone, un portret politic bine conturat: "spre deosebire de primarul in functie, care a fost ales cu sprijinul PSD, desi avea eticheta PUR, pentru ca apoi sa cocheteze vreun an cu UNPR, doar pentru a reveni acum doua saptamani in bratele lui Dan Voiculescu, S. Barbu s-a aratat stabila in optiunile politice si previzibila in actiune".

Sulfina Barbu: PDL vrea vot uninominal intr-un tur si prag de 5%

Nu in ultimul rand, Cristian Preda considera ca "ar fi bine ca macar un sector din Bucuresti sa voteze o femeie": "Nu sunt prea multe candidaturi feminine in politica de la noi: S. Barbu s-a batut pentru cauza femeilor in politica in mod decent si cu eleganta.

E alternativa la un mod strident si nevolnic de a face politica. Eu cred ca Sulfina Barbu merita rasplatita pentru efortul sau! Asa cum Piedone l-a facut uitat pe Inimaroiu, tot asa candidata PDL poate sa-l faca uitat pe primarul care a inventat si mentinut PUR/PC in viata Capitalei".

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Cristian Preda sprijin Sulfina Barbu, #Cristian Preda Sulfina Barbu sector 4, #Sulfina Barbu primaria sector 4 , #PDL