Cristian Preda sustine ca nu vrea functii in PD-L

Marti, 09 Februarie 2010, ora 14:46
528 citiri
Cristian Preda sustine ca nu vrea functii in PD-L

Cristian Preda s-a declarat deranjat de felul in care a fost interpretat gestul sau de a nu mai publica propunerile de modificare a statului PD-L. El a tinut sa precizeze ca nu a cerut reformarea partidului pentru a obtine o functie.

Valeriu Stoica l-a acuzat pe europarlamentarul PD-L ca a avut interventii publice in ultimele saptamani doar pentru ca vrea o functie in partid, scrie Evenimentul Zilei.

Preda afirma ca nu il recunoaste pe Valeriu Stoica in aceste declaratii. "Am impartasit cu el atat cele mai multe din judecatile asupra fenomenului politic din ultimul deceniu, cat si principiile unei politici cu adevarat liberale. Daca ma voi decide sa candidez pentru vreo functie, V. Stoica va fi unul dintre primii pe care ii voi consulta, intrucat tin foarte mult la opinia lui", afirma europarlamentarul PD-L.

Valeriu Stoica: Cristian Preda vrea o functie de conducere in PD-L

Cristian Preda nu mai publica propunerile de modificare a statutului PD-L

El se plange si de faptul ca decizia de nu mai publica modificarile la statut a fost perceputa ca un pas inapoi, de teama baronilor PD-L si a explicat ca e vorba doar de "respectarea unui mod de lucru".

Preda a adaugat ca decizia sa si a Monicai Macovei de a nu mai iesi public cu aceste propuneri are legatura cu spiritul de fair play.

#Cristi Preda reforma PDL, #Cristian Preda Valeriu Stoica, #Cristian Preda propuneri reforma, #Cristian Preda functie PDL , #PDL