PD-L pregateste excluderea lui Cristian Preda?

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 08:09
2606 citiri
PD-L pregateste excluderea lui Cristian Preda?
Foto: CivicMedia3

Cristian Preda, europarlamentarul PD-L care a criticat in repetate randuri partidul, ar putea fi exclus din formatiunea politica, sustin surse din partid.

Dupa ce Preda a declarat recent ca "orice coruptie este iertata daca ai o performanta electorala", in conducerea partidului s-a pus problema excluderii sale, au declarat surse PD-L, pentru Evenimentul Zilei.

Chiar daca o larga majoritate a Biroului Permanent National agreaza ideea, in prezent aceasta ar fi amanata din pricina indeciziei lui Emil Boc, dar si pentru ca democrat-liberalii nu ar putea explica public aceasta decizie.

Ioan Oltean a recunoscut, pentru Evenimentul Zilei, ca a fost cel care a propus ca cei care denigreaza partidul (Monica Macovei, Cristian Preda, chiar si Sulfina Barbu) sa fie scuturati: "Eu am deschis discutia despre cum denigreaza unii colegi partidul. Nu stiu cum s-a terminat, pentru ca am plecat mai devreme", a explicat Oltean.

Cu excluderea lui Preda ar fi de acord si Elena Udrea, secondata si de Gheorghe Stefan din Neamt, insa Theodor Stolojan ar fi obiectat, spunand ca este nevoie de explicatii publice pentru o astfel de mutare.

"Orice coruptie este iertata daca ai performanta electorala. Acesta este unul dintre principiile de baza ale PDL - nu discuta nimic despre un politician corupt, daca el a castigat alegeri. Cu alte cuvinte (...) asta inseamna: daca ai fost in stare sa corupi institutiile statului si, mai mult decat atat, poti sa corupi si alegatorii, esti un tip OK. Esti vedeta si trebuie sa fii sustinut", a declarat Cristian Preda, in cadrul dezbaterii "Doctrina populara - sinteza valorilor si principiilor dreptei", organizata de ISP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când un carabinier i-a cerut să oprească live-ul
Cum a reacționat Diana Șoșoacă atunci când un carabinier i-a cerut să oprească live-ul
Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă este tot timpul pregătită să înregistreze cu telefonul ei și să facă un live. Așa s-a întâmplat și cu ocazia vizitei pe care Diana Șoșoacă a...
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Rareș Bogdan, atac la adresa lui Nicușor Dan: "A eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București"
Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a vorbit, sâmbătă seara, pe tema candidatului pe care PNL îl va propune pentru Primăria Capitalei. Acesta a dat exemple de primari apreciați, în...
#Cristian Preda, #Preda exclus PDL, #Cristian Preda exclus partid , #PDL